پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ مهر ۱۳۸۷، ۱۳:۵۴

احمدی:

سقف ظرفیت پذیرش گردشگر در ایران دو میلیون نفر است

سقف ظرفیت پذیرش گردشگر در ایران دو میلیون نفر است

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیرکل مناطق نمونه گردشگری کشور گفت: هم اکنون سالانه دو میلیون گردشگر خارجی از ایران بازدید می کنند که اگر تعداد آنها افزایش یابد با فاجعه روبرو می شویم زیرا ظرفیت پذیرش بیش از این تعداد گردشگر در کشور وجود ندارد.

رحمت الله احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در ارومیه با بیان اینکه ایران کشوری است که از پتانسیلهای بالای توریسم پذیری برخوردار است، اظهارداشت: افزایش تعداد گردشگران خارجی مستلزم فراهم کردن زیرساختهای گردشگری در کشور است.

وی جذب سرمایه گذار خارجی در بخش گردشگری را مورد تاکید قرار داد و معافیت ‪ ۵۰‬درصدی مالیاتی به مدت ‪ ۱۰‬سال، پرداخت تسهیلات به ‪ ۱۰‬درصد از منابع فاینانس، معافیت واردکنندگان ماشین آلات و تجهیزات برای عملیات اجرایی در مناطق نمونه گردشگری از عوارض گمرکی را از اقدامات پیش‌ بینی شده برای تسهیل روند سرمایه‌گذاری در مناطق نمونه گردشگری اعلام کرد.

احمدی با اعلام اینکه اجرای این طرح ها در سه استان کشور مصوب شده است، خاطرنشان کرد: بر اساس قوانین و مقررات و آیین نامه مناطق نمونه گردشگری، این مناطق از تضمین اصل و سود سرمایه، معافیت نرخ‌گذاری و عوارض تغییر کاربری برخوردار هستند.

مدیرکل مناطق نمونه گردشگری کشور با اعلام اینکه هم اکنون 720 منطقه نمونه گردشگری در کشور شناسایی شده است، افزود: از این مناطق 75 منطقه نمونه گردشگری به بخش خصوصی واگذارو عملیات امکان سنجی ‪ ۵۰۰‬منطقه نمونه گردشگری نیز به اتمام رسیده است.

وی به موقعیت ویژه استان اشاره کرد و گفت: در آذربایجان غربی اجرای ‪ ۱۶‬منطقه نمونه گردشگری تصویب شده که عملیات مطالعاتی هشت منطقه به اتمام رسیده و پنج منطقه نمونه گردشگری به بخش خصوصی واگذار و عملیات اجرایی چهار منطقه نیز تا پایان سال اجرایی می شود.

کد خبر 764960

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha