پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ آبان ۱۳۸۷، ۱۵:۰۳

توانمندی خوزستان در پروژه های آبی باید افزایش یابد

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: با توجه به اینکه خوزستان در بحث آب از توانایی های ویژه ای برخوردار است برای استفاده از این توانمندیها باید بستر مناسب را برای افزایش توانمندی های استان در پروژه های آبی افزایش داد.

محسن پویا در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز با اشاره به اینکه خوزستان در مقوله آب یکی از استانهای پیش قدم است افزود: با توجه به حضور افراد متخصص آب در این استان باید زمینه لازم برای ایجاد بسترهای مناسب با هدف بهره مندی از پتانسیل های استان در ارتقا پروژه های آب در خوزستان را فراهم کنیم.

وی افزایش سهم سرمایه گذاری در صنعت آب استان و ایجاد بسترهای مناسب برای ورود بیشتر سرمایه گذاران داخلی استان را از جمله راهکارها در افزایش پتانسیل های خوزستان با توجه به نیازهای بالقوه این استان برای عملیات های آبی و سدسازی عنوان کرد.

رئیس هیئت مدیره آب و فاضلاب خوزستان اظهار داشت: خوزستان از منابع عظیم آبی برخوردار است اما به رغم همه این ظرفیت ها، از جمله استان های برخوردار در بخش تولیدکننده تجهیزات صنعت آب و فاضلاب در کشور محسوب نمی شود.

پویا بیان داشت: با استفاده از جذب سرمایه گذاریهای بخش خصوصی می توان از توانمندیهای بالقوه استان که تاکنون معطل مانده اند بهره برد.

وی اظهار امیدواری کرد: بتوان با ایجاد بستر مناسب برای ورود سرمایه گذار با توجه به نیازهای بالقوه خوزستان توان استان را در عملیات های آبی به تصویر کشید.

کد خبر 773415

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha