پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۲ آبان ۱۳۸۷، ۱۱:۳۷

هاشمی رفسنجانی تاکید کرد:

انتشار یک مجله علمی تخصصی با رعایت استاندارد جهانی از ضروریات کشور است

انتشار یک مجله علمی تخصصی با رعایت استاندارد جهانی از ضروریات کشور است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت با بیان انتظارات جامعه علمی کشور از مجمع تشخیص مصلحت نظام و مراکز زیر مجموعه آن،انتشار یک مجله علمی تخصصی با رعایت استاندارد جهانی را از ضروریات کشور است، گفت: مجمع می تواند مرجع و منبع طرح های تحقیقاتی و به تبع آن مقالات مفید باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله هاشمی رفسنجانی عصر دیروز در دیدار اعضای شورای پژوهشی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اهمیت وجایگاه پژوهش و تحقق درتدوین سیاست های کلی نظام، گفت: اصل وجود شورای پژوهش برای تدوین سیاست ها و حتی رفع اختلافات شورای نگهبان و مجلس شورای اسلامی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر لزوم پیدا کردن راهکاری برای جلوگیری از کارهای تکراری و موازی کاری ها، گفت: با این روش می توان از هدر رفتن توان تحقیقاتی کشور جلوگیری کرد.

وی افزود: یکی از راه های ارتقای کیفیت تحقیقات، نهادینه کردن موضوعات و همخوانی تحصیلات محققان با طرح های تحقیقاتی می باشد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی انتشار یک مجله علمی تخصصی آن هم با رعایت استاندارد علمی جهانی را از ضروریات کشور خواند و گفت: می توان با ایجاد ارتباط با مراکز علمی و نشریات معتبر تعامل سازنده ای ایجاد کرد.

در آغاز این دیدار، محسن رضایی ضمن ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های پژوهشی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در سخنانی گفت: نظارت بر پروژه های تحقیقاتی باعث ارتقای کیفیت مباحث می شود.

دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شورای پژوهش با این رویکرد ازآغاز سال تا کنون بیش از 40 طرح را بررسی و نظرات خود را اعلام کرده است.

در ادامه این دیدار همچنین چند نفر از اعضای شورا به بیان دیدگاه های خویش در خصوص نیازها و تنگناهای پژوهش در سطوح مختلف کشور به خصوص مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی پرداختند.

کد خبر 775509

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha