به گزارش خبرنگار مهر سید صادق محصولی وزیر جدید کشور در مراسم معارفه خود که عصر امروز در سالن 600 نفری وزارت کشور با حضور رئیس جمهوربرگزار شد گفت : امروز که به رسم امانت مسئولیت سنگینی را به عهده خواهم گرفت با استعانت از ارواح ملکوتی شهدا که ناظر بر احوال ما هستند ، آرزو می کنم که ما را به فضل و کرم خود تایید نمایند و به نحوی اولی موفق بدارند.
محصولی بااشاره به اینکه پیشتر طی گزارشی برنامه هایش را اعلام کرده است و ضرورتی به تکرار آن نمیبیند ، گفت: ضرورت ارتقا و کارآمدی وزارت کشور موفقیت در انجام وظایف محوله است که با رضایت ، شادابی مردم و ارتقا عمومی تسری می یابد و موجب التیام آسیب ها می گردد.
وی در ادامه به ذکر عواملی که موجبات افزایش کارآمدی را فراهم می کند پرداخت و اظهار داشت: مهرورزی و عدالت گستری در داخل خانواده وزارت کشور باید در صف و ستاد صورت بگیرد تا زمینه های لازم برای ارتقا فراهم گردد.
وی خاطرنشان کرد : استفاده حداکثری از خانواده وزارت کشور و ارتقا و رشد مراتب این عزیزان در دستور کار قرار دارد.
وزیر کشور تعامل با بخشهای مختلف دولتی و غیردولتی بخصوص مجلس را یکی دیگر از برنامه های خود خواند و گفت: تعامل با مجلس ، زمینه اجرای سریع برنامه ها را فراهم می کند.
محصولی با بیان اینکه استانداران به تعبیری مانند روسای جمهور ما در استانها هستند خاطرنشان کرد: آنان باید با حفظ کرامت و انسانیت و خدمت به ملت انتظارات را در مناطق مختلف عمرانی و اقتصادی عملی کنند.
وی همچنین رسیدن به شاخصه های یک وزارت کشور پیشرفته را مستلزم ابزار لازم دانست و تصریح کرد: توسعه کارکردهای متنوع دولت الکترونیک یکی دیگر از برنامه های وزارت کشور است.
وزیر کشور با اشاره به سال نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: باید نوآوری و شکوفایی را به مردم نشان دهیم به گونه ای که ساماندهی پروژههای عمرانی و محلی مد نظر و توجه قرار بگیرد که البته اولویت با اتمام پروژه های نیمه تمام خواهد بود.
محصولی همچنین گفت : حاکمیت اخلاق در حوزه های فردی و جمعی و عدالت گستری در حوزه اجتماعی و قراردادن الگوی اخلاق کریمه و عدالت گستری باید در راس کار قرار بگیرد چرا که بر خود لازم می دانم تا با همکاران اخلاق مدار وارد میدان شده و خدمتی بی منت را ارائه کنم به همین دلیل آمادگی اخذ پیشنهادات و اصلاحات را از سوی همه عزیزان اعلام می دارم.
وی اضافه کرد: وزارت کشور نیازمند وحدت در صف و ستاد است تا در پرتو هم افزایی راه نوکری مردم را با نشاط ، پرکاری و اخلاص طی کنیم و همه ما اگر مسئولیتی در انقلاب داریم هیچ دینی بر انقلاب نداریم چرا که هر چه داریم از انقلاب است.
وزیر کشور با بیان اینکه فرصت ها به مانند ابر در حال حرکت است، تصریح کرد: مسئولیت هایی که به ما واگذار می شود امانتی الهی است و برای برتری جویی نیست و امیدواریم این امانت را در نهایت به اهلش بسپاریم چرا که اگر در جهت خدمت به مردم باشد ماندگار خواهد بود.
محصولی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دهم خاطرنشان کرد: خانواده وزارت کشور دربرگیرنده تفاوت سلیقه ها و آرا است که این موضوع امری بجاست و وزارت کشور تمام سعی خود را فارغ از همه جناح بندی ها بکار خواهد بست تا انتخاباتی با حضور حداکثری مردم برگزار شود و نتیجه آن قطعا تجلی اراده مردم خواهد بود چرا که ما حافظ آراء مردم هستیم و از تلاش مردم تشکر می کنیم.
در مراسم معارفه وزیر کشور جدید ، علاوه بر رئیس جمهور ، محسنی اژه ای وزیر اطلاعات ، سلیمانی وزیر ارتباطات، هاشمی سرپرست سابق وزارت کشور ، احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی ، افشار معاون سابق سیاسی وزیر کشور ، مرتضوی دادستان تهران ، چمران رئیس شورای شهر ، و تنی چند از نمایندگان مجلس همچنین معاونان و مدیران وزارت کشور و کارکنان این وزارت خانه حضور داشتند .
نظر شما