به گزارش خبرنگار مهر درکرمان، دهمرده ظهر امروز در نشست با فرماندار و اعضای شورای اسلامی شهر منوجان از مسئولان این شهرستان خواست همانگونه که دولت به این منطقه توجه خاص دارد باید اقدامات صورت گرفته در این شهرستان به سمع و نظر شهروندان این شهرستان برسد.
وی گفت: برای این شهرستان برنامه های کلانی در نظر داریم و این مهم همت مسئولین شهرستانی را می طلبد لذا باید ضمن شناسایی ظرفیت ها و مشکلات پیش روی این شهرستان با ارائه طرحهای کارشناسی شده در جهت رفع کمبودهای این شهرستان گامهای مثبتی برداشته شود.
وی پیرامون بررسی و ایجاد استراحت گاه بین راهی، ایجاد دانشگاه پیام نور، ماشین آلات سنگین راه سازی، قیر و وسائل نقلیه عمومی برای عمران شهری قول مساعد داد.
فرماندار منوجان نیز در این نشست گفت: در دولت نهم جمعیت تحت پوشش بهداشت در این شهرستان 46 هزار نفر بوده که به 66 هزار نفر ارتقاء یافته است.
جهانگیر تشکری افزود: پوشش بیمه ای نیز از 11 درصد به 99 درصد ارتقاء یافته همچنین در زمینه اعتبارات استانی، ساخت مسکن روستایی و مهر اقدامات خوبی صورت گرفته است.
وی بیشترین دغدغه مردم در این شهرستان را بحث عمران شهری و عدم وجود وسایط نقلیه عمومی دانست.
نظر شما