پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ آذر ۱۳۸۷، ۱۲:۲۶

در گفتگو با مهر عنوان شد:

مجمع 12 آذرغیرقانونی بود/ تبصره‌ای برای حضور11ماهه سرپرست وجود ندارد

مجمع 12 آذرغیرقانونی بود/ تبصره‌ای برای حضور11ماهه سرپرست وجود ندارد

اسدالله حیدری یکی از نامزدهای احراز پست ریاست فدراسیون تیراندازی در انتقاد به برگزار نشدن مجمع انتخابات این فدراسیون مدعی شد مجمع 12 آذر فدراسیون تیراندازی غیر قانونی بوده است.

رئیس پیشین فدراسیون تیراندازی و یکی از نامزدهای احراز این پست در انتخابات جدید این فدراسیون در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مجمع انتخابات هیئت رئیسه فدراسیون تیراندازی در حالی روز گذشته لغو شد که به نظر می آید برخی از مسائل می توانست برگزاری این نشست را زیر سوال ببرد.

وی در ادامه برگزاری مجمع فدراسیون تیراندازی را غیر قانونی توصیف کرد و افزود: مجمع 12 آذرماه در حالی برگزار نشد که حتی اگر این انتخابات انجام می شد و عقب هم نمی افتاد بازهم از نظر قانونی به آن اشکالاتی وارد بود.

حیدری تصریح کرد: قطعا ایرادهای وارد شده از سوی سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر حضور نداشتن دو شغله‌ها در این فدراسیون یکی از مشکلات موجود بر سر راه انتخابات بوده است.

وی خاطر نشان کرد: طبق تبصره دوم ماده 10 اساسنامه فدراسیون‌ها در صورتی که رئیس فدراسیونی برکنار یا استعفا دهد رئیس سازمان تربیت بدنی سرپرست موقتی را برای آن منصوب می کند.

حیدری در این خصوص گفت: سرپرست منصوب شده از سوی سازمان تربیت بدنی طبق قانون موظف است ظرف مدت حداکثر شش ماه برای مشخص شدن وضعیت هیئت رئیسه اقدام به برگزاری مجمع کند.

وی با انتقاد از اینکه در هیچ کجای قانون و اساسنامه فدراسیون‌ها تبصره‌ای برای تمدید این مهلت وجود ندارد، اظهار داشت: این نشست انتخاباتی یک بار دیگر در 27 خرداد ماه سال جاری به دلیل نزدیکی با المپیک پکن به تاخیر افتاد تا ریاست این فدراسیون در 11 ماه گذشته برعهده سرپرست موقت فدراسیون تیراندازی باشد. این درحالی است که هیچ دستوری نیز مبنی بر تمدید این سرپرستی وجود ندارد.

مجمع انتخابات فدراسیون تیراندازی قرار بود ساعت 10 صبح سه شنبه 12 آذر ماه با حضور روسای هیئت‌های تیراندازی سراسر کشور و نمایندگان نهادها و سازمان‌های عضو مجمع در محل آکادمی کمیته المپیک برگزار شود که در نهایت به دستور معاون سازمان تربیت بدنی لغو شد.

کد خبر 794323

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha