پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۵:۳۶

با تاكيد بر صلح دوستي و برقراري روابط مسالمت آميز با جهان

كنفرانس بين المللي "انقلاب اسلامي و چشم انداز آينده" به كار خود پايان داد

كنفرانس بين المللي "انقلاب اسلامي و چشم انداز آينده" پس از دو روز فعاليت طي مراسمي در دانشكده ادبيات دانشگاه تهران عصر ديروز دوشنبه به كار خود پايان داد.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از ستاد خبري كنفرانس بين المللي "انقلاب اسلامي و چشم انداز آينده" ، دكتر حداد عادل ، رييس فرهنگستان زبان و ادب فارسي ، در اين مراسم گفت: آنچه كه غرب در كشورهاي اسلامي تروريسم مي نامد نتيجه انكار بيداري مسلمانان است.

وي افزود: اصرار بر موضوع انكار حكومت هاي اسلامي از جانب غرب، جهان را به سوي آشفتگي خواهد بود.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي ، مسلمانان را مردماني صلح دوست و با اخلاق  دانست كه به آزادي ، كرامت و عقلانيت احترام گذاشته و به دنبال برقراري روابط مسالمت آميز با ساير كشورها هستند.

وي با اشاره به اينكه دنيا در حال حاضر عرصه تقابل و پيكار سكولاريسم و حكومت هاي اسلامي است، اظهار داشت: كشورهاي غربي سعي دارند انقلاب اسلامي را متحجر ، بي تحرك ، مخالف با تحول در حال بازگشت به قهقرا معرفي كنند.

دكتر حداد عادل افزود: ما براي پاسخگويي به اتهامات غرب بايد از امكانات خود يعني معارف اسلامي و اجتهاد استفاده كنيم.

وي خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامي با ازادي مخالف نيست بلكه گونه اي از آزادي مد نظر اين انقلاب است كه كرامات انساني را زير سوال نبرد.

به عقيده وي، انقلاب اسلامي نبايد با همه تحولات خود را هماهنگ كند بلكه برخي از تحولات بايد خود را با اين انقلاب منطبق كنند.

رييس فرهنگستان زبان وادبي فارسي، بازسازي تمدن اسلامي و اعتماد به نفس دادن به ساير مسلمانان را از امتيازهاي انقلاب اسلامي دانست.

در اين مراسم همچنين حجت الاسلام والمسلمين محمدي عراقي رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و دكتر مهدي سنايي دبير اين كنفرانس، به جمع بندي برنامه هاي دو روزه اين كنفرانس پرداختند.

خاطرنشان مي شود ، كنفرانس بين المللي "انقلاب اسلامي و چشم انداز آينده" به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و با همكاري دانشگاه تهران و وزارت امور خارجه با حضور 40 ميهمان از 35 كشور و جمع كثيري از انديشمندان و صاحبنظران داخلي طي روزهاي 27 و 28 ارديبهشت ماه جاري در تهران برگزار شد.

کد خبر 79581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha