پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آذر ۱۳۸۷، ۱۳:۵۵

لاریجانی تاکید کرد:

حجم زیاد کارهای مجلس دلیل درخواست برای تاخیر در استیضاح وزیران

حجم زیاد کارهای مجلس دلیل درخواست برای تاخیر در استیضاح وزیران

رئیس مجلس گفت: من از دوستان استیضاح کننده خواستم که با توجه به حجم زیاد کار مجلس از جمله قوانین بودجه و لایحه طرح تحول اقتصادی آن را به تاخیر بیندازند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، قدرت الله علیخانی در تذکری در جلسه علنی امروز اظهار داشت: وظیفه نماینده ایجاب می کند که در مواقعی که تشخیص می دهد که مشکلات به صورت سئوال یا تذکر و یا استیضاح حل می شود این مسیر را طی کند اما برخی از مسائل قانونی مطلع نیستند و نمی دانند نمایندگان باید در مقابل ملت به خصوص موکلانشان پاسخگو باشند.

علیخانی در ادامه یادآور شد: 165 نماینده با امضای نامه ای به هیئت رئیسه تغییر زمان برگزاری جلسات علنی مجلس در روزهای سه شنبه از بعدازظهر به صبح را خواستار شدند. بنابراین هیئت رئیسه این مسئله را بررسی کند.

لاریجانی در پاسخ به تذکر علیخانی اظهار داشت: سئوال و استیضاح جزء معمول و متعارف وظایف نمایندگی است اما من از دوستان استیضاح کننده وزرای بهداشت، اموزش و پرورش و جهاد کشاورزی خواستم که با توجه به حجم زیاد کار مجلس از جمله قوانین بودجه و لایحه طرح تحول اقتصادی آن را به تاخیر بیندازند.

لاریجانی گفت: ما در هیئت رئیسه سوگند خورده ایم که مطابق آیین نامه عمل کنیم اما اکنون فقط تقاضا به تاخیر می افتد تا کارهایمان جلو افتد و کارهای اساسی تری دنبال شود.

کد خبر 800354

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha