پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ آذر ۱۳۸۷، ۱۶:۳۷

شکست مقابل راه آهن مشهد یک حادثه بود

ساری - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم کشتی گاز مازندران گفت: پیروزی قاطع گاز در برابر یکی از مدعیان گروه، ثابت کرد که شکست مقابل راه‌آهن مشهد فقط یک حادثه بود.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل دنگسرکی بعد از ظهر سه شنبه در حاشیه تمرین تیم کشتی گاز مازندران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه تیم صنایع همدان یکی از رقبای اصلی گاز به شمار می‌رود، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین دلایل شکست هفته گذشته، آماده نبودن کشتی‌گیران تیم گاز بود.

وی افزود: با یک یا دو هفته تمرین، ورزشکار به آمادگی لازم نمی‌رسد و در حال حاضر نیز تیم گاز مازندران به آمادگی صد‌در‌صد نرسیده است.

دنگسرکی با بیان اینکه نباید از این برد مغرور شویم، خاطرنشان کرد:‌ این‌گونه مسابقات پر از حادثه است و نباید یک برد و یا یک باخت بر هدف اصلی تیم تاثیر‌گذار باشد.

سرمربی تیم کشتی گاز مازندران تاکید کرد: کشتی‌گیران باید برای پایدار بودن پیروزی‌های خود تلاش کنند.

وی رقابت بین گاز مازندران و صنایع همدان را جذاب و تماشاگر‌پسند ارزیابی کرد و گفت: حساس‌شدن کشتی بین بذری و جوکار به‌دلیل سوابق کشتی‌های بین این دو قهرمان ملی بود و بذری هم نباید از این پیروزی غرور‌آفرین اشباع شود.

تیم گاز مازندران در هفته چهارم این رقابت‌ها در برابر تیم کشتی نیروی زمینی ارتش در تهران صف‌آرایی خواهد کرد.

کد خبر 801859

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha