بهمن بهروزی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: امسال 16 میلیارد ریال برای نوسازی و اصلاح شبکه آبرسانی در محلات قدیمی بوشهر اختصاص یافته است اما با توجه به حجم زیاد کار در این مناطق نیاز به اعتبارات بیشتری است، به گونه ای که اکثر پیمانکاران در اجرای این طرح از این شرکت بستانکار هستند.
وی یکی از مشکلات عمده در شهرهای استان را عبور خطوط آب از محلات قدیمی دانست و گفت: در زمان شکستگی برای ترمیم و بازسازی ضمن اینکه زمانبر است موجب قطعی جریان از شبکه نیز می شود.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اینکه وضعیت آب در بوشهر در ماه های اخیر بهبود یافته و قطعی وجود نداشته است، گفت: با توجه به اینکه بخشی از خطوط آبرسانی زیر مناطق مسکونی قرار گرفته در زمان شکستگی مشکلاتی ایجاد می کند و خارج کردن خطوط شبکه آبرسانی از زیر خانههای مردم یکی از اولویت های شرکت آب و فاضلاب استان است که این طرح نیاز به اعتبارات دارد.
نظر شما