پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ دی ۱۳۸۷، ۱۵:۴۶

سرانه مصرف شیرینی و کربوهیدرات در یزد 1.5 برابر کشور است

سرانه مصرف شیرینی و کربوهیدرات در یزد 1.5 برابر کشور است

یزد - خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: سرانه مصرف شیرینی و کربوهیدراتها در یزد 1.5 برابر متوسط کشور است.

محمود نوری شادکام در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: علاوه بر مصرف زیاد شیرینی، یزد تنها استانی است که قند و نبات با پلانتیک تا 200 برابر حد استاندارد را مصرف می کند.

وی خاطرنشان کرد: این عادت استفاده از خوراکیهای شیرین سبب شده آمار مبتلایان به دیابت در این استان دو برابر سایر استانها باشد.

نوری شادکام افزود: از آنجا که بیماری دیابت ریشه در عادات رفتاری دارد، مبتلایان به این بیماری به ویژه در استان یزد باید علاوه بر تغییر روش زندگی، به استفاده استاندارد از خوراکیهای شیرینی روی آورند.

وی همچنین با اشاره به اینکه 89 درصد خانمهای یزد به جز امور روزمره فعالیت بدنی دیگری ندارند بیان داشت: 47 درصد آنها نیز دار افزایش وزن هستند و این امر خود آمار ابتلا به دیابت را افزایش داده است.

نوری شادکام، وضعیت استان یزد در ابتلا به بیماری دیابت را بحرانی خواند و تاکید کرد: هم اکنون استان یزد رتبه اول در ابتلا به دیابت را داراست و با استفاده از ابزارهای مدیریت درمانی، به کار گیری شیوه های پیشگیرانه و تغییر رویکرد از درمان به سمت پیشگیری، برای کاهش آمار بیماران دیابتی استان اقدام کرد.

کد خبر 806403

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha