پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ دی ۱۳۸۷، ۱۱:۱۱

به نشانه عزا و ماتم/

پرچم سیاه بر فراز گنبد حرم سیدالشهدا (ع) افراشته شد

پرچم سیاه بر فراز گنبد حرم سیدالشهدا (ع) افراشته شد

همزمان با آغاز ماه محرم و صفر، پرچم سیاه به نشانه حزن و اندوه این ایام جایگزین پرچم قرمز رنگ حرم مطهر امام حسین (ع) شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الثقلین، هر سال پرچم سیاه بالای گلدسته طلایی حرم امام حسین (ع) جایگزین پرچم قرمز رنگ می شود.

این مراسم با حضور مهمانان حرم مطهر و رؤسای عتبات عالیات برگزار شد. در این مراسم که با اندوه و حزن بسیاری همراه بود، قصاید دردناکی از سوی دوستداران امام حسین (ع) خوانده شد.

گفته می شود در گذشته هنگامی که شخصی کشته می شد، بر سر قبر او پرچم قرمز رنگ می گذاشتند، این پرچم قرمز نشانه خونخواهی بود و تا امروز بر بالای گلدسته امام حسین (ع) نیز قرار دارد.

اما در ایام محرم و صفر پرچم سیاه جایگزین پرچم قرمز می شود که نشان می دهد در این ایام صاحب این مقبره کشته شده است. بنابراین پرچم سیاه هر ساله به مناسبت ایام محرم و صفر بر گلدسته های امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) برافراشته می شود.

کد خبر 808816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha