پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ دی ۱۳۸۷، ۱۶:۰۰

حچت الاسلام ری شهری شهادات زائران ایرانی در کاظمین را تسلیت گفت

حچت الاسلام ری شهری شهادات زائران ایرانی در کاظمین را تسلیت گفت

نماینده مقام معظم رهبری در امور حج شهادت زائران ایرانی در حادثه تروریستی کاظمین را تسلیت گفت و با خانواده آنان ابراز همدردی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نماینده مقام معظم رهبری در امور حج در این پیام با آرزوی رحمت و غفران الهی برای شهدای این حادثه تروریستی برای خانواده های آنان صبر و اجر را از خداوند متعال مسئلت کرد.

حجت الاسلام ری شهری در پیام خود، این حادثه ناگوار را از جمله رفتارهای وحشیانه عوامل استکبار و صهیونیست و سازمانهای اطلاعاتی اسرائیل برشمرد که با کشتار امت اسلامی و توهین به اماکن مقدس در پی ایجاد تفرقه و نفاق در میان آنان هستند.

وی همچنین منحرف ساختن توجه مسلمانان جهان از رویارویی مهم بین دنیای کفر با دنیای اسلام در نبرد غزه را از اهداف دشمنان در انجام اینگونه حوادث تروریستی در اماکن مذهبی برشمرد.

در این پیام آمده است: رویکردهای تروریستی و ضد انسانی دشمنان نشان از ماهیت پست و غیر انسانی آنان دارد و این خود بهترین نمونه برای معرفی آنان در سطح افکار عمومی دنیاست.

محمدی ری شهری همچنین حضوراشغالگران در کشور عراق را علت اصلی اینگونه حوادث برشمرد و افزود: مسئول همه ناامنیها در عراق اشغالگران و نیروهای اشغالگری هستند که با رویکردهای غلط و ایجاد فرصت برای دستگاههای اطلاعاتی غربی زمینه را برای بروز حوادث تروریستی ایجاد می کنند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین برای مجروحان این حادثه تروریستی، شفای عاجل توام با پاداش الهی را از خدای متعال مسئلت داشت.

حجت الاسلام حسین خاتمی روحانی کاروان عتبات عالیات از استان بوشهر از جمله شهدای حادثه کاظمین است.

کد خبر 812476

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha