علی ادیانی راد در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون انرژی اظهارداشت: قرار بود وزرای نفت و اقتصاد در جلسه امروز کمیسیون حضور یابند که به دلیل کسالت نوذری وزیر نفت جلسه با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد.
وی با بیان اینکه بررسی قیمت نفت و حامل های انرژی در بودجه سال آتی و طرح هدفمند کردن یارانه ها از مباحث مطرح در جلسه علنی امروز کمیسیون بود، گفت: پیش از این نیز اعضای کمیسیون به لحاظ ارتباط مستقیم این لایحه با کمیسیون انرژی و به جهت اهمیت این طرح و بررسی آثار مثبت و منفی آن در کشور جلسات متعددی برگزار کردند و امروز نیز با حضور وزیر اقتصاد بررسی این لایحه را ادامه دادند.
ادیانی افزود: وزیر اقتصاد تاکید داشت که دولت بین دو گزینه اختیار و اضطرار در اجرای این طرح گزینه اضطرار را دنبال می کند و تلاش دارد تا هرچه زودتر یارانه ها هدفمند و قیمت ها واقعی شود.
نماینده سواد کوه وقائم شهر تصریح کرد: حسینی دراین جلسه درباره تعیین قیمت نفت در بودجه 88 نیز از دو پیش فرض صحبت کرد. به طوری که بر اساس آن دو قیمت 35 دلار و48 دلار در نظرگرفته شد و برای هر کدام از این دو پیش فرض مکانیزم های خاص مد نظر قرار گرفته است.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: نمایندگان نیز در این جلسه دغدغه های خود را بیان کردند که از جمله میزان آمادگی زیرساخت های کشور برای اجرای این لایحه بود. دغدغه نمایندگان این بود که آیا تدابیری برای مهار آثار سنگین اجرای این لایحه به اقتصاد خانواده ها اندیشیده شده است؟
وی افزود: نمایندگان درخصوص مغایرت برخی مواد این لایحه با قانون اساسی سئوالاتی مطرح کردند از جمله این موارد حذف افزایش حقوق و مزایای کارکنان است. آثار منفی پرداخت نقدی یارانه ها نیز مورد بررسی قرار گرفت که حسینی وزیر اقتصاد پیشنهاد کرد نمایندگان این دغدغه های خود را درقالب پیشنهاد و یا پیشنهاد جایگزین و یا حذف ارائه دهند؛ اما این نظرات مشروط به حفظ شاکله و روح حاکم بر لایحه باشد.
ادیانی خاطرنشان کرد: در این جلسه کارشناسان مرکز پژوهشها نیز حضور داشتند و طی گزارشی با تبیین آثار منفی و مثبت اجرای این لایحه در حوزه صنعت، اقتصاد، انرژی و بودجه جاری کشور پرداختند.
نماینده قائم شهر درپایان اظهار داشت: ترکان معاون وزیر نفت نیز در جلسه امروز کمیسیون حضور یافت و گزارشی از شرایط حاکم بر بازار نفت و مسائل پیش رو در این حوزه ارائه کرد.
نظر شما