حسن قشقاوی سخنگوی وزارت امورخارجه که با خبرنگار مهر گفتگو می کرد درباره عملکرد دولت مصر در نوار غزه اظهار داشت: غزه امروز محصور دو جا است مصر و رژیم صهیونیستی.
وی افزود: شرایط موجود از جمله کمک رسانی جمهوری اسلامی ایران به غزه اقتضاء می کند که ما با مصر ارتباط داشته باشیم البته منتقد برخی از سیاستهای دولت مصر نیز هستیم اما ضرورت حفظ روابط به معنای تائید رویکردها نیست.
قشقاوی ادامه داد: اینکه دررویکردها اختلافاتی وجود دارد یک موضوع جاری است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشوردر ادامه درباره کشتی کمکهای هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به غزه گفت: این کشتی بعد از عبور از کانال سوئز و منطقه به نزدیکترین محل در نوارغزه رسیده اما ناوچه های اسرائیلی مانع حرکت این کشتی به سمت بندر غزه شده اند.
قشقاوی در پایان با ابراز امیدواری از اینکه کشتی کمکهای ملت ایران هرچه زودتر به دست مردم غزه برسد تاکید کرد: اگر برای این کشتی اتفاق خاصی بیفتد مسئولیت آن با رژیم صهیونیستی است.
نظر شما