به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد رضایی صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران گفت: طی این مدت شش میلیون و 933 هزار و 146 قطعه مرغ زنده، یک میلیون و 827 هزار و 300 قطعه جوجه یک روزه، شش هزار و 422 نفر شتر، یک هزار و 61 تن تخم مرغ خوراکی، دو هزار و 700 تن شیر خام، 131 هزار و 130 کیلوگرم انواع پشم، 211 هزار و 50 جلد انواع پوست دام و چهار هزار و 671 تن کود حیوانی به خارج استان صادر شده است.
وی با بیان اینکه طی 9 ماهه جاری 45 تن پشم گوسفند و موی بز، یک میلیون و 33 هزار قطعه جوجه یک روزه و 89 هزار و 300 عدد تخم مرغ نطفه دار به کشورهای افغانستان و ترکمنستان صادر شده است، اظهار داشت: تمامی محموله های دامی توسط کارشناسان دامپزشکی بازرسی شده و پس از تایید سلامت برای آنها مجوز بهداشتی حمل صادر می شود.
رضایی در ادامه از ساماندهی کشتارگاه های دام استان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: در حال حاضر، کشتارگاه های دام استان به تعداد هشت واحد در شهرهای بیرجند، فردوس، قاین، سربیشه، سرایان، بشرویه، اسلامیه و نهبندان فعال بوده که به دلیل نقایص بهداشتی و زیست محیطی قادر به ارائه خدمت مطلوب به شهروندان نیستند.
مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در صورت تصویب کمیته ساماندهی کشتارگاه های استان بعضی از کشتارگاههای موجود بازسازی و نقایص رفع خواهد شد و در بعضی از مناطق از طریق بخش خصوصی کشتارگاه های دام احداث می شود.
نظر شما