۱۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۵۲

30 سال سربلندی - 15/

ضریب نفوذ تلفن ثابت در زنجان به 30.8 درصد رسیده است

ضریب نفوذ تلفن ثابت در زنجان به 30.8 درصد رسیده است

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت مخابرات استان زنجان گفت: ضریب نفوذ تلفن ثابت نسبت به اوایل سال 57 که پنج درصد بود ، به 30.8 درصد در سال 87 رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، رضا شیبانی عصر دیروز  در جمع خبرنگاران با اشاره به دست آوردهای 30 ساله انقلاب اسلامی در بخش ارتباطات ، افزود: در ابتدای سال 57 فقط 6 هزار شماره تلفن ثابت در استان وجود داشت که هم اکنون این رقم به 300 هزار شماره تلفن ثابت رسیده است که از این تعدا 70 هزار شماره در دولت نهم واگذار شده که واگذاری آن نیز به روز است.

وی همچنین در ادامه با اشاره به زیرساختهای صورت گرفته در طی سالهای اخیر در بخش مخابرات استان زنجان یادآورشد: هفت مرکز تلفن ثابت در سطح استان راه اندازی شده که مهمترین آنها مربوط به شهرک جدید الاحداث کاظمیه است که در صورت خیابان کشی شهرک ،‌ این مرکز در اسرع وقت راه اندازی خواهد شد.

شیبانی تعداد روستاهای بهره مند از ارتباط تلفنی را قریب به 950 روستا دانست و افزود: هرچند برای برخورداری این روستاها از نعمت ارتباط تلفنی هزینه های 100 تا 300 میلیون تومانی مورد نیاز است ولی با این وجود از کل 968 روستایی که در استان وجود دارد 702 روستا دارای تلفن منازل و 239 روستا نیز دارای دفاتر مخابراتی هستند.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان زنجان در خصوص افزایش تعداد تلفن همراه در مقایسه با 10 سال گذشته در سطح استان، ادامه داد: پدیده جدید تلفن همراه که از سال 70 مرسوم شده به جایی رسیده که هم اکنون در استان 400 هزار سوییچ تلفن همراه وجود دارد از این تعداد 320 هزار شماره با ضریب نفوذ 07/32 درصد دایر است.

شیبانی  افزود: تعداد 200 سایت BTS کل جاده های ترانزیت، 17 شهرستان و 315 روستا را تحت پوشش شبکه تلفن همراه قرار داده است

شیبانی یکی از مشکلات اهالی روستاها را نبود شعبات بانک در روستاها دانست و ابراز کرد: اهالی روستاها برای بعضی از پرداختها از جمله قبوض آب، برق همچنین ثبت نام در دانشگاه ها یا کارهای پستی با مشکل مواجه بودند که این موانع با افتتاح دفاترICT روستایی حل و انجام این امور برای روستاییان آسان شده است.

شیبانی با اشاره به 250 پروژه ای که در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسند و با بیان اینکه کل این پروژه های با اعتباری بالغ بر هشت میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید، ابراز داشت: افتتاح ساختمان جدید الاحداث 30 هزار شماره ای در خدابنده با نصب و راه اندازی 11 هزار شماره جدید، نصب و راه اندازی 49 مرکز بی سیم مخابراتی، واگذاری تلفن ثابت روستایی به 50 روستا، راه اندازی 50 دفتر ICT روستایی و راه اندازی 29 دفتر مخابرات روستایی از جمله اقدامات مهمی است که در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسند.

وی ادامه داد: در 19 مرکز تلفن ثابت روستایی نیز جایگزینی سوئیچ صورت گرفته و در 12 مرکز روستایی اقدامات جایگزینی و توسعه توامان صورت پذیرفته است.

شیبانی گفت: با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد تومان ، 250 پروژه مخابراتی در دهه فجر امسال در سطح استان به بهره برداری می رسد.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان به دیگر برنامه هایی که در دهه فجر امسال افتتاح خواهد شد، اشاره کرد و گفت: 22 سایت تلفن همراه برای روان سازی و افزایش پوشش جاده ای استان، بهره برداری از سه مرکز دیتا و بهره برداری از 16 پروژه فیبر نوری به طول 103 کیلومتر از دیگر اقدامات شرکت مخابرات استان است که در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.

شیبانی در ادامه به دست آوردهای شرکت مخابرات استان در طول مدت فعالیت دولت نهم اشاره کرد و گفت: به 420 روستای بالای 5 خانوار ، تلفن منازل واگذار شده که ضریب نفوذ تلفن ثابت در روستاها از 13.9 درصد به 23 درصد رسیده است.

ضمنا در دو سال گذشته 200 روستا دارای مرکز خدمات ارتباطی ICT شده اند و 138 سایت BTS در سطح استان نصب شده ، همچنین 600 کیلومتر فیبر نوری واگذار کرده ایم.

کد خبر 824986

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha