علی اکبر جوانفکر در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان این مطلب اظهار داشت: اجلاس مونیخ بهترین فرصت برای دولت اوباما است که در آن با به رسمیت شناختن دولت مردمی و مردم مظلوم فلسطین درراستای تغییری که از آن دم زده است گام بردارد و نشان دهد که واقعا به دنبال تغییر در مواضع این کشور نسبت به مسائل جهان بخصوص فلسطین است.
وی افزود: از آنجا که اجلاس مونیخ یک اجلاس امنیتی است، فرصت مناسبی می تواند باشد تا دولت آقای اوباما نشان دهد که نگاه اش نسبت مسائل جهان بخصوص امنیت جهان با روسای جمهور گذشته فرق دارد، چرا که اگر مواضع دولت آمریکا همان حمایت از رژیم صهیونیستی باشد نشان از آن دارد که تغییری در سیاست های خارجی این دولت وجود نخواهد داشت.
مشاوررئیس جمهور درادامه سخنان خود گفت: آمریکا در این اجلاس می تواند اعلام کند که به دنبال امنیت مردم مظلوم فلسطین است، چرا که در حال حاضر مهمترین موضوع جهان برقراری امنیت در فلسطین به ویژه نوارغزه است.
جوانفکر همچنین خاطر نشان کرد: این اجلاس بهترین فرصت است تا کشورهای جهان نیزدرراستای کمک به مردم مظلوم فلسطین گام بردارند.
نظر شما