پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۱:۱۴

استاندار تهران خبر داد:

برپایی جشن گلریزان در تهران برای کمک به غزه

برپایی جشن گلریزان در تهران برای کمک به غزه

استاندار تهران از برپایی جشن گلریزان در تمامی شهرستانهای استان برای کمک به بازسازی غزه خبرداد و گفت: پس از ایام دهه مبارک فجر این جشن باشکوه در شهر و شهرستانهای استان تهران برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی تمدن در جلسه ستاد معین بازسازی غزه در استان تهران، صاحبان صنایع، اصناف مختلف، بازاریان و شهروندان را علاقه مند و مشتاق مشارکت در این امر انسان دوستانه خواند و با بیان اینکه همواره استان تهران پیشرو در اقدامات انسان دوستانه بوده، افزود: ستادهای بازسازی در شهرستانهای استان تهران به ریاست فرمانداران تشکیل شده است.

تمدن حمایتهای مردمی را یکی از پشتوانه های همیشگی روزهای سخت کشور خواند و با ذکر این نکته که دستورالعمل نحوه جمع آوری کمکهای مردمی به بازسازی غزه در شهرستانهای استان تدوین و به فرمانداران ابلاغ شده است، خاطر نشان کرد: هم  اکنون بسیاری از موسسات و تشکلهای غیر دولتی برای کمک و مشارکت در بازسازی اعلام آمادگی کرده اند.

رئیس ستاد بازسازی غزه در استان تهران کمک به بازسازی غزه را وظیفه ای انسانی و دینی برای تک تک مسلمانان خواند و با ذکر این مطلب که هیچ انسان آزاده ای نمی تواند نسبت به رنج و درد مردم مظلوم فلسطین بی تفاوت باشد و مردم ایران نشان داده اند که نسبت به این گونه مسائل بسیار حساسند، یاد آور شد: اولویت اول جمع آوری کمک برای بازسازی غزه به صورت کمکهای نقدی است.

تمدن از اعلام حمایت صنایع مستقر در استان، مجامع امور صنفی تولیدی و توزیعی، کمیته امداد امام خمینی (ره) هلال احمر، بسیج و سپاه پاسداران، نیروهای مسلح و بازاریان در مشارکت فعال در این زمینه خبر داد و گفت: هم اکنون شرایط برای کمکهای نقدی به مردم جنگ زده و مظلوم غزه از طریق سازمانهای بین المللی به خصوص صلیب سرخ فراهم است.

به گزارش روابط عمومی استانداری تهران، تمدن به وضعیت وخیم غزه پس از جنگ اشاره کرد وافزود: فرمانداران، مسئولان دولتی و غیر دولتی باید به طور فعال در راستای سیاستهای ابلاغی ستاد بازسازی غزه در استان تهران وارد عمل شوند.

کد خبر 831000

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha