محمدصادق نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: البته این رقم به صورت غیر رسمی به ما اعلام شده و رقم دقیق قطعا بالاتر از آن خواهد بود.
مدارس می توانند طبق چارچوب قانون شوراهای آموزش و پرورش مشارکتهای مالی داوطلبانه والدین دانشآموزان را دریافت کنند.
معاون جذب مشارکتهای مردمی انجمن اولیا و مربیان با بیان اینکه استانهای مختلف از نظر میزان کمکهای مالی به ازای هر دانش آموز رتبه بندی شده اند، افزود: مدارس استانهای یزد، مازندران و سمنان دارای بیشترین کمکهای مردمی و مدارس استانهای ایلام، لرستان و خراسان جنوبی کمترین میزان کمکهای مردمی را داشته اند.
نصیری اظهار کرد: در استان یزد والدین به ازای هر دانش آموز 22 هزار تومان به مدرسه کمک کرده اند در حالی که والدین ایلامی برای هر یک از فرزند دانش آموز خود 11 هزار تومان هزینه کرده اند.
میزان کمکهای والدین دانش آموزان به مدارس هر ساله در شهریور ماه جمع آوری می شود و تا پایان فصل پاییز منتشر می شود که این بار با تاخیر چند ماهه روبرو شده است.
معاون جذب مشارکتهای مردمی انجمن اولیا و مربیان گفت: آمار منتشر شده از سوی سازمان سنجش نشان می دهد که استان یزد همواره جایگاه نخست را در کنکور سراسری دارد و این جایگاه قطعا بی رابطه با توجه والدین به وضعیت تحصیلی دانش آموزان نیست.
نظر شما