پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ اسفند ۱۳۸۷، ۱۸:۴۵

فرمانده نیروی مقاومت بسیج :

بکارگیری شعار تغییر برای بهبود قدرت نفوذ آمریکا در بین ملت هاست

بکارگیری شعار تغییر برای بهبود قدرت نفوذ آمریکا در بین ملت هاست

حجت الاسلام طائب گفت: امروز بکارگیری شعار "تغییر"، "ما می توانیم" و "قدرت هوشمند" از سوی آمریکا برای بازسازی و بهبود قدرت نفوذش در بین ملتهاست.

به گزارش خبرنگار مهر،  حجت الاسلام حسین طائب، فرمانده نیروی مقاومت بسیج که عصر امروز در اختتامیه همایش عملیات روانی مهندسی و آینده پژوهشی سخن می گفت اظهار داشت: درجایی که ملت مقاومت کند ودشمن بخواهد آن ملت را به استضعاف بکشاند، وعده قطعی الهی این است که ملت بر دشمن پیروز خواهد شد؛ بشرطی که به عهد خود نزد خداوند عمل کند.

وی افزود: اگرانسانها خداپرست شوند آنجاست که وفای به عهد وجانشینی مستضعفان بر روی زمین محقق خواهد شد اما اگر انسانها خود تن به ذلت داده و به استضعاف رفتند قسم و وعده شیطان درباره انحراف و شکست انسانها عملی خواهد شد.

طائب با بیان اینکه ملت ما در سه دهه گذشته همواره در مقابل تهدیدات دشمن مقاومت نموده است و این موضوع باعث شده که امروز شاهد پیروزی ملت ایران در عرصه های مختلف باشیم، تصریح کرد: استکبار در این مدت همواره در تلاش بوده تا در کنار مورد تهاجم قرار دادن حاکمیت به طرق مختلف در باورها و عقاید ملت ایران از طریق ابزار فرهنگی اثرگذار باشد.

وی افزود: نهضت اسلامی ایران زمانی شروع شد که با وجود دو مکتب سوسیالیسم و امپریالیسم شرق و غرب تصوری در ذهن مردم دنیا ساخته بودند که بدون وجود آمریکا و شوروی نمی توان زندگی کرد. انقلاب اسلامی ایران این تصور باطل را شکست و علیرغم اینکه دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب تبلیغات بسیاری را انجام دادند تا مردم را به این باور برسانند که تصور غلط غیر ممکن بودن زندگی بدون آمریکا در ذهن آنان شکل گیرد اما ملت ایران به رهبری امام خمینی روی پای خود ایستاد.

وی با اشاره به گسترش ستون پنجم دشمن در ایام جنگ در کشورمان و افزایش ابزارهای رسانه ای آنها علیه جمهوری اسلامی ایران در آن زمان یادآوری کرد که آنها بدنبال این موضوع بودند تا چنین به مردم القا نمایند که شکست رژیم بعث که مورد حمایت جهان غرب و شرق است ممکن نیست اما باز هم مردم ایران فریفته این ایده آنان نشدند.

وی با اشاره به شرایط جمهوری اسلامی ایران پس ازجنگ خاطرنشان کرد: بعد ازاتمام جنگ دشمنان با تهاجم فرهنگی به منظور کنترل کردن و محدود نمودن قدرت نرم ایران با گسترش مواد مخدر ، مشروبات، ابزارهای سواخلاقی برای سلب اراده از جوانان و عوض کردن ذائقه آنان اقداماتی انجام دادند اما رهبری معظم انقلاب با هشدار دادن نسبت به شبیخون فرهنگی دشمن مانع از این حیله آنها شدند.

فرمانده نیروی مقاومت بسیج افزود: پس از این موضوع دشمنان با ورود در بحث اقلیت های مذهبی و بعد از آن با مطرح کردن ارتباط با آمریکا دوباره خواستند تا با انجام تهاجم سیاسی ملت ما را تحت تاثیر قراردهند که ازاین موضوع بازهم جوابی نگرفتند.

طالب  افزود:  از سال 1380 دشمن به موضوع  براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران رسید و حجم بالای عملیات روانی را به منظور زمین گیر کردن ملت ایران دراین زمینه انجام داد و اتهاماتی را علیه کشورمان مطرح کرد اما خوشبختانه از این رهگذر هم سودی عاید آنها نشد.

وی با تاکید بر اینکه امروز آمریکایی ها همه ابزار خود را وقتی دیدند که تهدید سخت جواب نمی دهد علیه ملت ما بکار گرفتند، یادآوری کرد: یک راهکار جدید با عنوان قدرت هوشمند که در مقابل ما به تهدید هوشمند تبدیل می شود از سوی آنها بکار گرفته شده است. .

وی گفت: امروز آمریکا با بکارگیری همه ابزارهای امنیتی ، فرهنگی و سیاسی به این برآورد رسیده که تیم شصت نفره آنها در سال 2000 به آن رسید. آنها در آن زمان اعلام کردند که آمریکا قدرت حکومت بر جهان را ندارد؛ مگر اینکه تغییری در رفتار خود ایجاد کند. برآورد آنها این بود که اگر آمریکا رویکرد خود را تغییرندهد مشکلات عدیده سیاسی، اقتصادی،اجتماعی، فرهنگی و امنیتی زیادی گریبانگیر آنها خواهد شد.

طائب افزود:  امروزبکارگیری سه شعار تغییر، ما می توانیم و قدرت هوشمند  از سوی آمریکا برای بازسازی و بهبود قدرت نفوذش در بین ملت هاست.

معاون فرمانده کل سپاه اظهار داشت: امروز هرعملیاتی که تعریف می کنند به ضرر خود آنها تبدیل می شود.آنها برای جا انداختن شعار تغییر بحث ارتباط با آمریکا را مطرح می‌کنند اما باید به آنها بگوییم آن زمانی که آمریکا ، آمریکا بود و جایگاهی در بین ملت ها داشت، حاضر به پذیرش ذلت نشدیم  و امروز هم ارتباط با آمریکا یک طراحی جدید از سوی آمریکایی ‌هاست.

وی افزود:  ما شاهدیم که رئیس جمهور آمریکا می گوید در مسئله افغانستان بدون کمک ایران شکست خورده ایم لذا این نشان می دهد که آنها این موضوع را می فهمند که توان ملت ایران در این زمینه بسیار بالاست. جمهوری اسلامی ایران اگر کاری هم انجام دهد برای کمک به افغانستان خواهد بود اما به  کمک آمریکایی ها نخواهد رفت.

طائب درادامه با تاکید براینکه آمریکایی ازاینکه بتوانند جمهوری اسلامی ایران را ازطریق قدرت سخت ویا نیمه سخت براندازند، مایوسند، گفت: آنها امروز همه تلاش خود را برای افزایش رسانه هایشان بکارمی گیرند. در آستانه دهه چهارم انقلاب که عنوانش پیشرفت، عدالت و اقتدار فرهنگی است، دشمن تلاش می کند این اقتدار پایدار را از بین ببرد و برای این کار بدنبال از بین بردن میل و خواست مردم است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ملت ما نشان داده است به برکت تدبیر امام خمینی، تشکیل بسیج مستضعفان و حمایت رهبر ملت با شتاب و سرعت حرکت خود را پیش خواهد برد و بسیج هم قدرت عملیات روانی تحکیمی و هم قدرت عملیات روانی پدافندی را دارد و اقشار بسیج با گسترش  پیام انقلاب و اطلاع رسانی سینه به سینه از تهاجم فرهنگی دشمن، مطمئنا خواب خوش آنها را بر هم خواهند زد.

کد خبر 847493

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha