پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ فروردین ۱۳۸۸، ۱۰:۱۷

در گفتگو با مهر تشریح شد:

برنامه‌های اربکان در تهران / دیدار با برخی مقامات و چهره های سیاسی

برنامه‌های اربکان در تهران / دیدار با برخی مقامات و چهره های سیاسی

مسئول دفتر سیاسی حزب الله ایران با اعلام ورود نجم الدین اربکان به تهران، گفت: قرار است این شخصیت سیاسی کشور ترکیه در مدت حضورش در ایران، با برخی از مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کند.

حسین کنعانی مقدم، مسئول دفتر سیاسی حزب الله ایران در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سفر نجم الدین اربکان نخست وزیر اسبق ترکیه به تهران اظهار داشت: آقای اربکان بامداد یکشنبه به دعوت حزب الله ایران و آیت الله سید محمد باقر خرازی به تهران وارد شده و قرار است در مدت حضورش در کشور، با تعدادی از مقامات و مسئولان جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کند.

وی درباره برنامه های مشخص سفر اربکان به تهران افزود:  دیدار با آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دیدار با تعدادی از مراجع عظام در شهر مقدس قم، گفتگو با تعدادی از سران احزاب فعال کشور و ملاقات با برخی نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری از جمله برنامه هایی است که برای آشنایی بیشتر اربکان با جمهوری اسلامی ایران تنظیم شده است.

مسئول دفترسیاسی حزب الله ایران با یادآوری این نکته که سفراربکان به تهران غیررسمی است، ادامه داد: هرچند که این سفر رسمی نیست اما ما در چارچوب آن سعی خواهیم کرد که گامی موثر در راستای تقویت مناسبات تهران- آنکارا به ویژه درابعاد ملی آن برداشته و حرکتی در جهت تقویت موضع جهان اسلام انجام دهیم.

کنعانی مقدم اظهار داشت که با توجه به مواضع صریح اربکان در مواردی چون موضوع رژیم صهیونیستی، رویکردهای یکجانبه گرایانه آمریکا و مسئله هسته ای ایران، در کشورمان علاقه زیادی برای تعامل و آشنایی بیشتر با این شخصیت ترک وجود دارد.

اربکان هم اکنون رهبری حزب سعادت ترکیه را بر عهده دارد.

کد خبر 858637

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha