پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۳۸۸، ۸:۵۶

رئیس میراث فرهنگی کشور:

هزار منطقه نمونه گردشگری در کشور شناسایی شده است

هزار منطقه نمونه گردشگری در کشور شناسایی شده است

رشت - خبرگزاری مهر: اسفندیار رحیم مشایی گفت: در دولت نهم یک هزار منطقه نمونه گردشگری در کشور شناسایی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در رودسر، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور شامگاه یکشنبه در بازدید از طرحهای گردشگری گیلان اعلام کرد: در حال حاضرمطالعات 500 منطقه نمونه گردشگری در کشور به اتمام رسیده و مجوز تاسیس هم برای این مناطق به سرعت صادر می شود.

وی با اعلام اینکه دولت نهم گامهای بزرگی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی برداشته است، افزود: تصویب مناطق نمونه گردشگری در کشور فرصتی خوبی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد کرده است.

معاون رئیس جمهوری بیان کرد: ایجاد این مناطق علاوه بر توسعه صنعت گردشگری و اشتغالزایی دررونق اقتصادی بیشتر این مناطق نیز موثر است.

رحیم مشایی همچنین معافیت ساخت تاسیسات گردشگری از عوارض تغییر کاربری زمینهای زراعی و باغی را از جمله اقدامات انجام شده برای تسهیل ایجاد تاسیسات گردشگری در کشور ذکر کرد.

وی در ادامه ایجاد تعداد تختهای اقامتی در کشور را نمونه بارز سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنعت گردشگری در دولت نهم دانست و گفت: قبل از انقلاب اسلامی در سراسر کشور 63 هزار تخت، در طول سالیان بعد از انقلاب 78 هزار تخت و در چهار سال گذشته 103 هزار تخت در کشور ایجاد شده است.

رئیس میراث فرهنگی کشور همچنین از سرمایه گذاری 300 هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی در صنعت گردشگری ایران خبر داد و افزود: اکنون گردشگری به عنوان محور توسعه در بخشهای مختلف مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

وی در ادامه افزایش شمار تختهای اقامتی و افزایش تعداد سفر به 99 میلیون نفر سفر در سال جاری را بیانگر رشد گردشگری ملی دانست.

کد خبر 859259

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha