پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ فروردین ۱۳۸۸، ۱۷:۱۸

تالاسمی های استان تهران در پایان سال هیچ کمک مالی دریافت نکردند

تالاسمی های استان تهران در پایان سال هیچ کمک مالی دریافت نکردند

کرج - خبرگزاری مهر: رئیس انجمن تالاسمی استان تهران گفت: بیماران تالاسمی استان تهران در پایان سال گذشته از هیچ دستگاهی کمک مالی دریافت نکرده اند.

حبیب الله کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: بسیاری از بیماران تالاسمی از نظر مالی کم بضاعت هستند و انتظار می رفت در پایان سال از سوی دستگاههای ذیربط کمک مالی از قبیل بن خرید به آنها تعلق گیرد در حالیکه این امر صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: بهزیستی، کمیته امداد و بنیاد امور بیماریهای خاص در پایان سال گذشته حداقل کمک مالی به بیماران تالاسمی استان تهران نکرده اند که این امر در روحیه این بیماران تاثیر منفی دارد.

رئیس انجمن تالاسمی استان تهران تصریح کرد: کمیته امداد خود را متولی حمایت از افراد نیازمند می داند در حالیکه از این امر غافل است که بسیاری از بیماران خاص نیز از نظر مالی نیازمند و در مضیقه هستند.

کاظمی افزود: بهزیستی و بنیاد امور بیماریهای خاص نیز خود را متولی حمایت از بیماران خاص می دانند اما از یک کمک مالی در آخر سال نیز دریغ می کنند.

وی گفت: امکانات انجمنهای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست و برای تامین نیازهای بیماران خود به کمک همه نهادها و دستگاههای ذیربط نیاز داریم.

رئیس انجمن تالاسمی استان تهران خاطرنشان کرد: بیماران، مثل افراد سالم حق حیات دارند و لازم است نیازهای آنها از هر جهت تامین شود.

در استان تهران حدود 1800 بیمار تالاسمی وجود دارد.

کد خبر 859640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha