به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، "عبدالرحمن شلغم" نماینده لیبی می گوید: "ما به درخواست آمریکا از برخی برنامه ها و سانتریفیوژها صرف نظر کردیم، اما ایالات متحده در قبال این عمل هیچ چیزی به ما نداد".
آمریکا در سال 2003 در زمان دولت جرج بوش زمانی که لیبی از برنامه نظامی هسته ای خود دست برداشت به این کشور قول کمک داد.
مقامات لیبی بر این باورند که آمریکائیها به برخی وعده های خود عمل کرده اند، اما آنها به وعده هایی از جمله کمک به لیبی در زمینه فناوری صلح آمیز هسته ای، برخی سیستم های تسلیحاتی و کمک به نابودسازی تسلیحات شیمیایی عمل نکرده اند.
"خالد بازل" رئیس شورای ملی توسعه اقتصادی لیبی می گوید: "بوش گفته بود که لیبی باید نمونه ای برای جهان باشد، اما این کافی نیست، زیرا درباره چیز دیگری صحبت شده بود. زمانی که شما چیزی می دهید، انتظار دارید که چیزی نیز در پاسخ دریافت کنید. در این رابطه انتظارات بسیار زیاد بودند، اما غرب پاسخ نمی دهد؛ ما به پاسخی سریع نیاز داریم".
نظر شما