پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۵۷

57 هزار نفر در استان زنجان عضو بسیج خواهران هستند

زنجان - خبرگزاری مهر: مسئول بسیج خواهران سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان گفت: در زمان حاضر بیش از 57 هزار نفر جذب بسیج سپاه استان شده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، آذر موسوی بعد از ظهر شنبه در دیدار خواهران بسیجی با نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه بسیج خواهران سپاه استان در زمینه‌های مختلفی فعالیت می‌کنند، افزود: بسیج خواهران در حوزه‌های مختلف دانشجویی، تربیت‌بدنی، جوانان، طلاب مقاومت و حفاظت فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه بسیج خواهران سپاه استان زنجان برنامه‌های مختلفی را برای سال‌جاری در نظر گرفته است، افزود: برگزاری همایش‌های علمی و فرهنگی، نشست‌های فرهنگی و سیاسی، برگزاری اردوهای تفریحی و زیارتی از جمله برنامه‌های بسیج خوهران در طول سال‌ جاری است.

موسوی با اشاره به مشارکت بسیج خواهران در برنامه‌های بسیج سازندگی افزود: دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگر و تقویت فعالیت‌های قرآنی از برنامه‌ها مهم دیگر در پایگاه‌های بسیج خواهران استان است

همچنین در ادامه نماینده ولی فقیه و امام جمعه زنجان گفت: خواهران بسیجی باید الگویی برای بانوان باشند تا انحرافات در بین آنان نفوذ نکند.

حجت الاسلام واعظی با گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله مطهری گفت: شهید مطهری فیلسوف، تحلیلگر و مجاهدی بود که در راه اصلاح جامعه اسلامی گام بر می داشت و همچون یک نگهبان و دیده بان بود که مفاهیم اساسی را به جامعه تزریق می کرد.

حجت الاسلام واعظی در ادامه به نقش بانوان در جامعه اشاره کرد و گفت: زنان نقش اساسی درتمام صحنه های زندگی دارند و رسالت خطیری در جهت آموزش و پرورش افراد و خانواده بر عهده دارند.

وی با اعلام اینکه هویت شخصیتی در خانواده ها شکل می گیرد، افزود: باید تلاش شود خانواده ها مستحکم شده و از ابزارهای قوی برای محافظت از خانواده ها استفاده شود.

وی در ادامه افزود: باید خواهران بسیجی خود را به کلیه علوم روز مجهز کنند و با نفوذ در بین خانواده ها و مدارس زنان و دختران را با فرهنگ ناب اسلامی و ایرانی آشنا سازند.

کد خبر 871093

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha