به گزارش خبرگزاری مهر، در این دیدار سلیمان جعفرزاده با ابراز خرسندی از حضور هیئت پارلمانی بوسنی وهرزگوین در جمهوری اسلامی ایران تمایل وعلاقه مندی مسئولان جمهوری اسلامی ایران را جهت تحکیم و گسترش هر چه بیشتر مناسبات فیمابین در کلیه زمینه های مورد علاقه طرفین مورد تاکید قرار داد و گفت: موفقیت دولت و ملت بوسنی و هرزگوین به منزله موفقیت مردم و دولت ایران است.
وی افزود: نباید اجازه داد هیچ عاملی باعث ایجاد تردید در دوستی و تعمیق روابط دو کشور گردد.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بوسنی هرزگوین از گروههای دوستی پارلمانی به عنوان ابزاری مهم برای تسهیل رشد و افزایش سطح روابط نام برد و بر استمرار رفت و آمدهای پارلمانی تاکید کرد.
جعفرزاده در ادامه با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری های پارلمانی دو کشور از اتحادیه بین المجالس به عنوان محمل مناسبی برای گسترش همکاری ها و مناسبات فیمابین یاد کرد و اظهارداشت: پارلمان ها می توانند در ارتقا سطح مناسبات دو کشور در زمینه های مختلف تاثیرگذار باشند.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر حق مسلم کشورمان در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس معاهده ان پی تی حق استفاده صلح آمیز از فناوری و دانش هسته ای را برای خود محفوظ می دارد.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بوسنی هرزگوین ضمن ابزار خرسندی از ثبات و آرامش در کشور بوسنی و هرزگوین، بر موضع جمهوری اسلامی ایران مبنی بر استمرار این روند در این کشور تاکید کرد.
در ادامه این دیدار بریز بلکیچ، رئیس مجلس نمایندگان بوسنی و هرزگوین ضمن ابراز خرسندی از حضور در ایران، روابط کشورش را با جمهوری اسلامی ایران خوب و سازنده توصیف کرد و گفت: ایران و بوسنی هرزگوین باید از تمام قابلیت ها و ظرفیت های موجود برای توسعه بیش از پیش روابط خود بهره گیرند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: پارلمان های دو کشور می توانند نقش مهمی در تسهیل و تحکیم روابط دوستانه دو کشور ایفا نمایند.
نظر شما