به گزارش خبرنگار مهر، سید علی ادیانی راد پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم آغازین بخش اجتماعی همایش سراسری "تالاسمی ، فرصتها و چالش ها" که در ساری در حال برگزاری استة گفـت: متاسفانه گره های کوری برای احیا و ادای حق قانونی افراد تالاسمی در کشور وجود دارد که تاکنون این مشکلات رفع نشده است .
وی اضافه کرد: هم اکنون جمع زیادی از بیماران تالاسمی درصدد رفع قوانین دست و پاگیر که مانع دستیابی این قشر به حقوق مساوی با سایر افراد جامعه از نمایندگان مردم درمجلس شورای اسلامی هستند.
وی بحث اشتغال، ازدواج و مسکن بیماران تالاسمی را که از دغدغه های جدی آنان به شمار می رود را به جا دانست و گفت: دولت باید در این بخش با تساوی عادلانه سهم همه افراد جامعه را لحاظ نماید .
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی توجه ویژه ای به بخش سلامت جامعه شد گفت: تلاش دولت در راستای ارتقای سطح سلامت در این دوران شایان توجه است .
وی ادامه داد: هم اکنون کشورمان در ردیف با کشورهای هم ردیف ایران در بخش توجه به افراد جامعه از وضعیت بهتری برخوردار است .
مدیر کل امور اجتماعی و شوراهای استانداری مازندران هم در این همایش با بیان اینکه حمایت از تالاسمی ها نباید به عنوان ترحم باشد گفت: تالاسمی ها هم همانند سایر افراد جامعه باید زندگی کنند احساس آرامش و تعامل و همکاری با سایر افراد جامعه را داشته باشند .
علیرضا جمشیدی با اشاره به اینکه مازندران با دارابودن دو هزار و 686 نفر تالاسمی بیشترین افراد تالاسمی را در کشور دارد از جوانان تالاسمی این استان خواست با بکارگیری استعدادهای خدادادی توانایی های بالقوه خود را برای خودکفایی در تمامی بخش ها بکار گیرند .
وی افزود: در بخش اجتماعی این همایش 12 مقاله برتر بصورت سخنرانی ارائه می شود.
نخستین همایش سراسری تالاسمی ، فرصت ها و چالش ها 16 و 17 اردیبشهت ماه سال جاری به میزبانی ساری توسط موسسه جوانان تالاسمی و با همکاری دستگاههای اجرایی استان مازندران برپا است.
نظر شما