به گزارش خبرگزاری مهر، دبیر جامعه ایمن منطقه 22 با اعلام این خبر افزود: در بازدید رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از منطقه 22 در سال 88، جلسه ای به منظور ارزیابی عملکرد مدیریت بحران منطقه 22 در سالن کنفرانس ستاد مدیریت بحران برگزار شد.»
مجید حاجی عبدالمجید پس از ارائه گزارش مصور عملکرد سال گذشته بیان کرد: افزایش پایگاه اورژانس، اجرای مانور تخیله اضطراری در ساختمان شهرداری و ... از جمله برنامه های آتی ستاد مدیریت بحران منطقه است.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، منطقه 22 را به عنوان یکی از قطبهای اسکان اضطراری بلند مدت شهر تهران معرفی کرد و گفت: با توجه به سفر بسیاری از شهروندان به منطقه در فصولی از سال آموزش مدیریت بحران از طریق بروشور و سایر ابزارهای اطلاع رسانی ضروری است.
دکتر مازیار حسینی ادامه داد: مسئولان منطقه باید نسبت به استقرار تلفنهای ماهواره ای در پایگاههای چندمنظوره، اهمیت به موضوع کیفیت ساخت و ساز (عدم ایجاد بافت فرسوده لرزه ای) با تشویق کردن مردم به صنعت سازه ای، پیشنهاد احداث سه بیمارستان سوختگی در مبادی شهر تهران و انتخاب منطقه 22 به عنوان یکی از مناطق مناسب برای احداث یکی از این بیمارستانها اقدام کند
رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران ادامه داد: همچنین پیشنهاد احداث بیمارستان نمونه لرزه ای در منطقه 22، تأکید بر اهمیت بیش از پیش به منظور اجرای طرح دوام، اهمیت بیش از پیش پیشگیری از ایجاد بحران طبق برنامه ریزیهای درست و اصولی و تثبیت عناصر غیرسازه ای در ساختمان مدیریت بحران و شهرداری منطقه از موارد مورد توجه در این منطقه است.
نظر شما