پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۰:۵۳

سعود الفیصل:

تل آویو باید جدیت خود را در قبال روند صلح اثبات کند

تل آویو باید جدیت خود را در قبال روند صلح اثبات کند

وزیر امور خارجه عربستان سعودی دیشب سه شنبه اظهار داشت که رژیم صهیونیستی باید جدیت خود را در قبال روند صلح اثبات کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، سعود الفیصل در یک کنفرانس خبری مشترک با "ماکسیم فرهاگن" همتای هلندی خود در ریاض خاطرنشان کرد: از نظر ریاض مهم است که اسرائیل جدیت خود را در قبال روند صلح اثبات و با طی کردن گام های عملی به تعهدات خود در قبال آن عمل کند.

وی با بیان این مطلب افزود: توقف شهرکسازی یا توسعه آن، متوقف کردن تمامی اقدامات موجود برای یهودی سازی قدس و تغییر بافت آن و رفع محاصره ظالمانه ملت فلسطین از مهمترین این گام ها به شمار می رود.

وزیر امور خارجه عربستان در ادامه بر اهمیت تحرک فوری به سوی احیای روند صلح طبق قطعنامه های بین المللی، طرح نقشه راه، توافقات آناپولیس و طرح صلح عربی تاکید کرد.

کد خبر 877674

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha