به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محسن رضایی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست مطبوعاتی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی که روز یکشنبه در محل خبرگزاری مهر برگزار شد، در پاسخ به سئوال خبرنگاری که ادبیات وی را منطبق بر روحیه نظامیگری او دانست ، گفت : من فکر می کنم باید مرز بین قاطعیت و اقتدار نظامی مشخص شود. دولت ما نیاز به قاطعیت دارد.
وی افزود: در دولت برخوردهای نامناسبی با مردم می شود. برخی در دولت عادت کرده اند که پاسخگوی اعمال خود نسبت به مجلس و مردم نباشند و به نوعی دولت از دستورات مجلس تمرد می کند.
رضایی همچنین در مورد چگونگی حل این مشکل گفت: تنها راه حل این مشکل قاطعیت عقلانی است و با این حال من اهل منطق هستم و اینکه تلاش دارم دولتی در سایه تشکیل دهم ، برنامه ای برای ایجاد نوعی قاطعیت همراه با نظارت است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این پرسش که چرا عدالت و آزادی در کشور با هم تجمیع نمی شود، گفت: مشکل اصلی نبود قاطعیت است ، ما به نوعی قاطعیت مشروع در قانونگذاری نیازمندیم و نه اینکه لج بازی کنیم. اتفاقا در این مورد برخی سیاسیون مسیر را اشتباه می روند و بدون اقتدار قطعا آزادی و عدالت محقق نخواهد شد.
خبرنگاری از محسن رضایی پرسید که مهمترین مطالبات اقتصادی از دولت دهم چیست و با توجه به سند چشم انداز روند اصل 44 را چگونه ارزیابی می کنید؟ وی از داوود دانش جعفری رئیس ستاد انتخاباتی خود خواست که پاسخ به این سئوال را بدهد.
دانش جعفری نیز در پاسخ به این سئوال گفت : مهمترین مطالبات در دولت دهم که البته تمام نامزدها به آنها اشاره دارند بالا بودن نرخ تورم و بیکاری و مشکلاتی است که کشور با آن مواجه است. با این حال مهمترین مشکل دولت نهم این بود که چگونه به این کاستی ها پاسخ دهد.
رئیس ستاد انتخابات محسن رضایی ادامه داد: دولت نهم در ایجاد اشتغال ناتوان بود. دلیل اصلی این موضوع استفاده دولت از منابع درآمدی به خصوص درآمد نفت به این منظور بود در حالیکه رویکرد اصلی در اصل 44 اهمیت بخش خصوصی است. با این حال اندازه دولت با رشد هزینه های مصرفی حجیم شد.
دانش جعفری افزود : روح کلی اصل 44 میدان دادن به بخش خصوصی است با این حال خصوصی سازی، به واگذاری سهام دولت به مردم محدود نخواهد شد ، و این در حالی است که دولت نهم اعلام می کند که چند برابر دولت های قبل واگذاری سهام داشته است و این در شرایطی است که اجرایی شدن اصل 44 در دولت های قبل انجام نشده بود و در دولت فعلی آغاز به کار کرد.
در ادامه این نشست مطبوعاتی خبرنگاری از محسن رضایی با اشاره به فعالیت های فرهنگی و دیپلماسی دولت اصلاحات خروج نام سازمان منافقین از فهرست تروریستی اتحادیه اروپا در دولت نهم را مورد سئوال قرار داد که رضایی در این مورد گفت: یکی از اشتباهات نابخشودنی احمدی نژاد مسامحه در برنامه ریزی ها در خروج نام مجاهدین خلق از لیست گروه های تروریستی بود .
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اساسا ایران در حقوق بین الملل بسیار ضعیف است، خاطر نشان کرد: با اکثر پرونده های خارجی ما برخورد مناسبی صورت نمی گیرد در حالیکه آمریکا 10 میلیارد دلار حکم علیه ما صادر کرده است و بیشتر آنها در دولت احمدی نژاد بوده است.
وی گفت: در صورت پیروزی در انتخابات سعی می کنم با استفاده از شگردهای قضایی این مسامحه دولت نهم را جبران کنم و نام منافقین را مجددا به فهرست گروه های تروریستی بر می گردانم و در این زمینه بخش حقوق بین الملل را تقویت می کنم و از حقوقدانان برجسته بین المللی ایران کمیته ای را تشکیل می دهم تا میلیاردها دلار ضرری که در این زمینه متوجه کشور شده است جبران شود.
خبرنگاری از صادق طباطبایی مشاور رضایی علت بازگشت او به عرصه سیاست را بعد از مدتها سکوت و دوری از عرصه سیاست و همچنین حمایت وی از محسن رضایی پرسید که وی پاسخ داد: اصل این سئوال درست نیست. کسی که قبای سیاست را بر تن می کند دیگر نمی تواند آن را از تن خارج کند.
وی افزود: ورود من به این عرصه و حمایت از محسن رضایی بحث تئوری دولت ائتلافی دکتر رضایی بود که این طرح را پسندیدم و همان موقع با ایشان تماس گرفتم و در این زمینه با وی گفتگو کردم.
طباطبایی همچنین گفت: در آن موقع دکتر رضایی قصد ورود به انتخابات را نداشت اما بعد از اینکه شرایط را مساعد دید و قصد ورود به عرصه را پیدا کردند بنده هم تصمیم گرفتم که به ایشان بپیوندم.
مشاور محسن رضایی یکی از مشکلات دولت در حوزه سیاست خارجی را نوع ادبیات دیپلماسی دولت نهم عنوان کرد و گفت: ما نیاز به نوعی بازسازی اساسی ادبیات در حوزه دیپلماسی داریم. در مسئله اقتصادی نیز بیکاری جوانان مسئله ای بسیار مهم است که برنامه های دکتر رضایی به شکل ریز برای مبارزه با بیکاری تدارک دیده شده و من در برنامه هیچ کدام از کاندیداها کیفیت و جدیتی که در برنامه دکتر رضایی وجود دارد را مشاهده نکرده ام.
ادامه دارد...
نظر شما