پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۴ خرداد ۱۳۸۸، ۹:۵۳

رمضان زاده:

وضعیت آرا موسوی در شهرهای بزرگ مطلوبتر از احمدی نژاد است

وضعیت آرا موسوی در شهرهای بزرگ مطلوبتر از احمدی نژاد است

یزد - خبرگزاری مهر: عبدالله رمضان زاده گفت: میرحسین موسوی هم اکنون در شهرهای بزرگ به لحاظ آرا مردم وضعیت مطلوبتری نسبت به احمدی نژاد دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، عضو ارشد جبهه مشارکت شامگاه یکشنبه در ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در یزد اظهار داشت: حداکثر رای آقای احمدی نژاد در دوره گذشته 35.5 درصد بوده است که مطمئن هستیم این آمار هم اکنون 20 درصد ریزش پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: تحلیلهای آماری نشان می دهد که احمدی نژاد دیگر نمی تواند رئیس جمهور ایران باشد و اصلاح طلبان در این بین از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار هستند.

رمضان زاده با اشاره به استقبال مردم اصفهان از رئیس جمهور و همچنین مراسم برگزار شده در استادیوم آزادی بیان داشت: این استقبالها نشان از کاهش اقبال عمومی احمدی نژاد است.

وی عنوان کرد: ریزش آرا احمدی نژاد در شهرهای کوچک و روستاها نیست بلکه آرای وی در شهرهای بزرگی همچون اصفهان، تبریز، شیراز، قم و ... ریزش داشته است.

رمضان زاده از اصلاح طلبان خواست از این موقعیت استفاده کنند و از تخریب یکدیگر خودداری کرده و نتیجه انتخابات را به نفع خود عوض کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با مقایسه گفتمان عدالت احمدی‌ نژاد و گفتمان عدالت میرحسین موسوی بیان داشت: ما عدالت احمدی نژاد را گفتمان نمی دانیم بلکه شعار می دانیم زیرا در گفتمان احمدی نژاد محور اصلی عدالت توزیعی در اقتصاد است و بیشتر به توزیع عادلانه منابع اقتصادی توجه شده که البته این شعارها در بسیار موارد واقعیت ندارند.

رمضان زاده یادآور شد: در گفتمان میرحسین عدالت همه جانبه و شامل همه امور اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، قومیتی، جنسیتی، منطقه ای و صنفی است.

وی تصریح کرد: در دولت نهم به دلیل تک بعدی بودن شعار عدالت به رغم همه شعارهای مطرح شده، فاصله های فقیر و غنی بیشتر شده و اغنیا غنی تر و فقرا فقیرتر شده اند.

سخنگوی دولت اصلاحات ادامه داد: عدالت یک زمینه و یک نیاز ضروری برای توسعه کشور است و این نیاز تنها در پناه قانون قابل تحقق است در غیر اینصورت امکان برقراری عدالت وجود ندارد و نتیجه شعارها نیز معکوس خواهد بود.

کد خبر 885016

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha