پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ خرداد ۱۳۸۸، ۱۴:۲۸

فرهنگ کاربردی روزنامه‌نگاری منتشر شد

فرهنگ کاربردی روزنامه‌نگاری منتشر شد

کتاب "فرهنگ کاربردی روزنامه‌نگاری" با عنوان فرعی "درست بنویسیم، درست بخوانیم " نوشته ناصر مجرد روانه بازار کتاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب حاصل سالها تجربه و پژوهش  این روزنامه‌نگار درباره شیوه صحیح نگارش و بیان صحیح تعدادی از کلمه‌های بحث انگیز و دست و پاگیر فارسی در مطبوعات است. او با نوشتن این کتاب درصدد برآمده تا خبرنگاران و گویندگان را در مسیر صحیح‌نویسی و صحیح‌خوانی هدایت کند.

نویسنده در این کتاب علاوه بر آنکه درباره شیوه درست نگارش و بیان کلمات بحث کرده، معانی مختلف این کلمات را همراه با نمونه‌هایی از ادبیات منظوم و منثور آورده است.

مطالب پایانی کتاب "فرهنگ کاربردی روزنامه‌نگاری" درباره هنر تیتر زنی و  نقش علامت گذاری در بیان صحیح کلمات است.

ناصر مجرد از سال 1335 به عنوان خبرنگار سرویس اجتماعی در موسسه کیهان مشغول به فعالیت شد. وی که از همکاران کاظم معتمد نژاد، حسین قندی و کریم امامی در این موسسه بوده صحیح نویسی را از همان آغاز کار خبری در دستور کار قرار داد و پس از آن علاوه بر کار خبری، ویراستاری خبر در این موسسه را نیز به عهده داشته است.

او در سال 59 با سمت سردبیری "کیهان ورزشی" بازنشسته شد و از سال 60 انتشارات مجرد را راه‌اندازی کرد که این انتشارات هم ‌اکنون در زمینه‌ انتشار کتابهای ورزشی، هنری و ادبی فعالیت می‌کند.

"فرهنگ کاربردی روزنا‌مه نگاری" با شمارگان 1000 نسخه  در 96 صفحه توسط انتشارات مجرد منتشر شده است. 

کد خبر 889104

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha