به گزارش خبرگزاري مهر ، آصفي با رد اظهارات وزير دفاع انگليس گفت : كاردار سفارت انگليس در ايران به هنگام تحويل گرفتن نظاميان انگليسي در صورتجلسه اى كه امضا كرد و به مسئولان ذيربط ايراني تحويل داد ورود غيرمجاز و سهوى قايق هاى انگليس به آبهاى ايران را تاييد كرد. وى افزود : اظهار تاسف و عذر خواهي نيروهاى انگليس نيز دراين صورتجلسه منعكس شده است .
سخنگوى وزارت امورخارجه افزود : آقاى جك استراو نيز درمكالمه تلفني با وزير امورخارجه ايران ، ورود سهوى نيروهاى انگليس به آبهاى ايران را مورد توجه قرارداده است . آصفي گفت : انتظار است مسئولين انگليس براساس اطلاعات دقيق و واقعيات به اظهار نظر بپردازند.
"جف هون " وزير دفاع انگليس ادعا كرده است كه هشت تفنگدار دريايي اين كشور به زور از آب هاى عراق به آبهاى ايران منتقل شده بودند. جف هون وزير دفاع دولت انگليس با انتشار بيانيه اى درمجلس عوام انگليس، اين ادعا را به نقل از نظاميان آزاد شده اين كشور مطرح كرد.
حميدرضا آصفي سخنگوى وزارت امورخارجه روز پنجشنبه با اظهار تعجب از اظهارات وزير دفاع انگليس ، آن را نادرست خواند
کد خبر 91487
نظر شما