پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ مرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۳۴

غفوری فرد با مهر مطرح کرد:

عدم مشورت احمدی‌نژادبا مجلس/توجه به‌نظر منتقدان لازمه نیل به‌چشم‌انداز

عدم مشورت احمدی‌نژادبا مجلس/توجه به‌نظر منتقدان لازمه نیل به‌چشم‌انداز

یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نمایندگان شخص یا اشخاصی را به احمدی نژاد برای تصدی پست وزارتی پیشنهاد نخواهند کرد، بر لزوم استفاده دولت از نظرات منتقدان برای دستیابی به چشم انداز 20 ساله کشوز نیز تاکید کرد.

حسن غفوری فرد در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره راهکار ایجاد وحدت در جامعه و وظایف دولت دراین خصوص اظهار داشت: دولت باید با هر منتقدی که به ولایت فقیه و قانون اساسی اعتقاد داشته ودر چارچوب نظام باشد، برخورد اقناعی نماید به گونه ای که از نظرات مثبت آنان استفاده کند و به سئوالات آنان هم پاسخ داده شود.

وی درعین حال تصریح کرد: البته این بدین معنا نیست که دولت لزوما پستی به این افراد دهد، ولی می تواند از نظرات سازنده منتقدان در اداره کشور استفاده کند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی لازمه رسیدن به اهداف سند چشم انداز 20 ساله کشور را استفاده از همه ظرفیتهای نظام دانست و تاکید کرد: دولتمردان بایستی ظرفیت انتقاد پذیری خود را در جهت اصلاح امورافزایش دهند.

این عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه یادآور شد: احمدی نژاد تاکنون در جهت انتخاب وزیران با مجلس مشورت نکرده است.

غفوری فرد در پایان گفت: اگر رئیس جمهور با مجلس مشورت کند، نمایندگان هم نظرات کارشناسانه خود را ارائه خواهند کرد ، اما در عین حال مجلس شورای اسلامی شخص یا اشخاصی را به احمدی نژاد برای تصدی پست وزارتی پیشنهاد نخواهد کرد.

 

کد خبر 925049

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha