پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ مرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۵۰

مطهری به مهر خبر داد:

جلسه با احمدی نژاد موفق نبود/ حذف هاشمی از انقلاب یک خطای بزرگ است

جلسه با احمدی نژاد موفق نبود/ حذف هاشمی از انقلاب یک خطای بزرگ است

عضو فراکسیون اصولگرایان جلسه دیروز مجمع عمومی این فراکسیون با رئیس جمهور درباره انتخاب کابینه دهم را موفق ندانست و گفت : احمدی نژاد نیروهای صالح دولتهای قبلی و گروه ها و افراد منتقد را به بهانه اشرافی گری و لزوم همگرا بودن اعضای کابینه رد می کند.

علی مطهری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه جلسه اعضای فراکسیون اصولگرایان با احمدی نژاد بی نتیجه نبود ، اظهار داشت: در این جلسه نظرات دوطرف شنیده شد و رئیس جمهور با نظرات نمایندگان آشناتر شد.

وی در عین حال تصریح کرد: به نظر می رسد احمدی نژاد بر معیارهای قبلی خود مبنی بر انتخاب وزیران از یک گروه خاص همچنان تاکید می ورزد و نیروهای صالح دولتهای قبلی وگروه ها وافراد منتقد را به بهانه اشرافی گری و لزوم همگرا بودن اعضای کابینه رد می کند که به این ترتیب کشور را از مشارکت نخبگان بیشماری محروم خواهد کرد.

نماینده مردم تهران با تاکید بر اینکه احمدی نژاد باید به این موضوع توجه داشته باشد که وی صرفا مجری سیاستهای اقتصادی ، سیاسی وفرهنگی نظام است که در شوراهای عالی مصوب می شود، عنوان کرد:  انتخاب یک رئیس جمهور به این معنا نیست که افکار واندیشه های سیاسی واقتصادی و فرهنگی وی اجرا شود و وزرا تابع و مطیع احمدی نژاد یا به تعبیر وی همگرا باشند.

این عضو فراکسیون اصولگرایان با اشاره به اینکه در صورت تداوم چنین روندی از نخبگان بهره کافی نخواهیم برد، متذکرشد: اصولا این فکر احمدی نژاد که در اندیشه حذف هاشمی رفسنجانی وهمفکران وی از انقلاب است یک خطای بزرگ خواهد بود.

 

کد خبر 927486

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha