پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۲۰

69 درصد روستاییان گلستان آب آشامیدنی سالم دارند

69 درصد روستاییان گلستان آب آشامیدنی سالم دارند

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی گلستان گفت: درصد برخورداری از آب آشامیدنی سالم روستایی در استان 69 درصد است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علیرضا خواستار پیش از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در گرگان افزود: این درحالیست که درصد برخورداری از آب شرب در انتهای سال 83، 52 درصد بوده است.

وی اظهار داشت: 21 طرح آبرسانی هفته دولت در روستاهای استان بهره برداری و کلنگ زنی می شود و با اجرای این طرحها 12 هزار و 774 خانوار و 64 روستا از مزایای آن بهره مند می شوند.

به گفته خواستار، برای اجرای این طرحها 41 میلیارد و 846 میلیون ریال از محل اعتبارات خشکسالی، دو درصد نفت، صندوق ذخیره ارزی و استانی هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: آبرسانی مجمع انقلاب، تقی آباد، نوارمرز، زوار، مجمع شهید رجایی و ... از جمله طرحهایی است که در هفته دولت در روستاهای استان افتتاح و کلنگ زنی می شود.

به گفته خواستار، حفر 13 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق نیز از دیگر طرحهایی است که هفته دولت در این استان اجرا می شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گلستان بیان داشت: در حال حاضر رتبه استان از نظر جمعیت 11 و از نظر بعد خانوار رتبه 15 است.

به گفته وی، میانگین روستانشینی در کشور 31 درصد است اما در استان گلستان به رغم تبدیل شدن روستاهای بزرگ به شهر درصد روستانشینی 51 درصد است.

کد خبر 931098

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha