پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ مرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۴۲

هفت طرح حمل و نقل در بوشهر به بهره برداری می رسد

هفت طرح حمل و نقل در بوشهر به بهره برداری می رسد

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان بوشهر گفت: تا پایان سال جاری هفت طرح مربوط به حمل و نقل و آموزش در استان بوشهر مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، پیمان بوستانی صبح شنبه در نشست با مدیران حوزه معاونت برنامه ریزی استانداری بوشهر افزود: این پروژه ها شامل، پروژه پایانه مسافربری دشتستان، پارک های آموزش ترافیک شهر جم و خورموج و 3 واحد مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی است.

وی اظهار داشت: سه واحد مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در بوشهر با سرمایه گذاری 45 میلیارد ریالی بخش خصوصی و تسهیلات حمل و نقل و بنگاه های زودبازده اقتصادی بهره برداری خواهد شد.

مدیرکل حمل ونقل و پایانه های استان بوشهر گفت: تمامی طرح های یاد شده دارای پیشرفت فیزیکی 95 درصد هستند.

بوستانی افزود: جهت نظارت مستمر و همیشگی بر جریان ترافیک و تردد در جاده ها و سهولت مأموریت های پلیس راه به زودی 5 دستگاه دوربین تصویری کنترل ترافی در5 نقطه از راه های استان نصب می شود.

معاون برنامه ریزی استانداری بوشهر نیز گفت: پروژه های حمل و نقل به خصوص پارک های آموزش ترافیک، پایانه های مسافربری و مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی با توجه به نقشی که در ارتقاء ایمنی عبور و مرور دارند، رفاه و آسایش مردم را به همراه خواهند داشت.

رسول زارعی افزود: به منظور برخورداری راه های استان به امکانات بهداشتی، اعتبار لازم جهت تجهیز مجتمع های خدماتی رفاهی، جایگاه های سوخت و راهدارخانه ها به سرویس های بهداشتی پیشبینی شده که لازم است سازمان های حمل و نقل و میراث فرهنگی و گردشگری با هماهنگی یکدیگرنسبت به احداث آنها اقدام کنند.

کد خبر 933672

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha