پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۴۹

سیستم مسیریاب بر روی خودروهای شهرداری کرج نصب شد

کرج - خبرگزاری مهر: سرپرست کنترل و نظارت شهرداری کرج گفت: سیستم کنترلی GPS بر روی خودروهای خدماتی شهرداری کرج نصب شد.

حسین عطایی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت:  با توجه به اینکه امسال به نام سال اصلاح الگوی مصرف نامگذاری شده، این سیستم با هدف کنترل و نظارت لازم برفعالیت خودروها و نیروهای خدماتی بر روی خوردروهای شهرد اری نصب شده است.

وی افزود: سیستم مذکور مجهز به سامانه ی ماهواره ای است و در تمام شرایط  فعال است.

این کارشناس خاطرنشان کرد: این سیستم دارای مزایای زیادی است که از مهمترین آن می توان به کنترل لحظه به لحظه و بدون محدودیت جغرافیایی خودروها و امکان تهیه گزارش از مسیرهای طی شده با مختصات زمان و مکان اشاره کرد. 

عطایی بیان داشت: صرفه جویی در زمان، نیروی انسانی و هزینه های جاری مثل سوخت و استهلاک خودروها از دیگر مزایای این سیستم است .

کد خبر 934937

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha