پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ شهریور ۱۳۸۸، ۱۳:۴۹

اجرای طرح مفتاح الجنه در غرب استان تهران آغاز شد

اجرای طرح مفتاح الجنه در غرب استان تهران آغاز شد

استان تهران - خبرگزاری مهر: اجرای طرح مفتاح الجنه از سوی کمیته امداد غرب استان تهران در این منطقه آغاز شد.

معاون امور حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی(ره) غرب استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج با اعلام خبر فوق افزود: این طرح همزمان با فرارسیدن ماه مبارک رمضان با هدف تکریم نیازمندان در ماه رمضان درغرب استان تهران اجرا می شود.

علی سالارکیا ادامه داد: طی طرح یادشده مسئول شهرهای غرب استان تهران به همراه مسئولان کمیته امداد این منطقه از منازل مددجویان منتخب کمیته امداد بازدید می کنند.

وی بیان کرد: کمیته امداد به عنوان متولی امور محرومان جامعه با تاسی از سیره علمی ائمه اطهار(ع) در قالب طرح مفتاح الجنه زمینه حضور آن دسته از مسئولان خیر اندیش و نیکوکار که علاقمند به همنشینی با فقرا هستند، را فراهم می کند.

این مسئول عنوان کرد: به کمک اجرای طرح مفتاح الجنه، الفت و دوستی بین محرومان و مسئولان در ایام ماه مبارک رمضان بیشتر می شود.

وی اظهار داشت: این طرح با هدف احیای ارزشهای دینی، تکریم نیازمندان، ایجاد زمینه برای همنشینی و مصاحبت با فقرا برای خیران و مسئولان متدین و علاقمند و نیز آشنا شدن مسئولان جامعه با واقعیتهای موجود اجرا می شود.

سالارکیا خاطرنشان کرد: در هر بازدید سبد کالایی شامل برنج، روغن و گوشت به خانواده های مشمول طرح اهدا می شود. 

کد خبر 938437

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha