پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۸ شهریور ۱۳۸۸، ۱۴:۲۷

طی چهار سال گذشته؛

249 میلیارد ریال در پروژه های زیرساختی در کاشمر هزینه شد

مشهد - خبرگزاری مهر: فرماندار کاشمر گفت: طی چهار سال گذشته در کاشمر چندین پروژه با اعتبار 249 میلیارد و 820 میلیون ریال افتتاح شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در کاشمر، حسن فتحی نیا ظهر یکشنبه در نشست خبری افزود: طی چهار سال گذشته در کاشمر چندین پروژه در حوزه های آبرسانی، راه و ترابری، زیرساختی، آموزشی، عمرانی و ورزشی با اعتبار 249 میلیارد و 820 میلیون ریال افتتاح شده که در مقایسه با فعالیت های انجام شده در سال های پیش از فعالیت دولت نهم بی نظیر بوده است.

وی احداث چهار مجتمع آبرسانی با اعتبار 24 میلیارد و 500 میلیون ریال و 3 هزار و 339 خانوار تحت پوشش، اجرای طرح آبرسانی به روستاهای اسحاق آباد، زنده جان، قراچه، پایین دره، نای، فدافن، عشرت آباد و بند قرا با اعتبار 11 میلیارد و 420 میلیون ریال و 2 هزار و 607 خانوار تحت پوشش را از جمله پروژه های اجرا شده در طول 4 سال گذشته در کاشمر معرفی کرد.

فرماندار کاشمر گفت: در مدت فعالیت دولت نهم طرح هادی در 10 روستای این شهرستان با اعتبار 11 میلیارد و 600 میلیون ریال اجرا و باند دوم محور کاشمر خلیل آباد با اعتبار 40 میلیارد ریال احداث شد و با حفر 15 حلقه چاه و ایجاد منبع بتنی با ظرفیت 20 هزار متر مکعب و 17 کیلومتر خط انتقال آب، گامی بلند در جهت آبرسانی به شهر کاشمر برداشته شد.

فتحی نیا با بیان اینکه بخش عمده ای از فعالیت های دولت نهم با محوریت مناطق محروم صورت گرفته است، افزود: طی چهار سال گذشته با صرف 954 میلیون ریال، اقدامات خوبی جهت توسعه ورزشی روستایی در کاشمر انجام گرفته و 2 سالن سرپوشیده ورزشی نیز افتتاح شده است.

وی به ساخت 42 واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد با اعتبار 4 میلیارد و 200 میلیون ریال و احداث 8 واحد آموزشی با زیر بنای بالغ بر 10 هزار متر مربع و اعتبار 29 میلیارد و 200 میلیون ریال اشاره کرد و گفت: در مدت فعالیت دولت نهم به مسائل بهداشتی و درمانی توجه ویژه صورت گرفته و در همین راستا بیمارستان حضرت ابوالفضل در کاشمر به دستگاه سی تی اسکن مجهز شده است.

فرماندار کاشمر ادامه داد: در حال حاضر چندین پروژه از جمله گازرسانی به کوهسرخ، فرودگاه منطقه ای کاشمر، شهرک صنعتی و مرکز تحقیقات بادام دیم کوهسرخ، طرح فاضلاب شهر کاشمر، کشتارگاه صنعتی دام، کمپ های میان راهی، موزه مردم شناسی و گازرسانی به تمامی روستاهای شهرستان در حال اجرا است که در صورت بهره برداری از این پروژه ها گامی بلند جهت توسعه و آبادانی کاشمر برداشته می شود.

کد خبر 938630

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha