به گزارش خبرنگار پارلمای مهر فرهاد بشیری نماینده پاکدشت در جلسه علنی روز سه شنبه در بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی در موافقت با تصدی وزارت رفاه و تامین اجتماعی توسط فاطمه آجرلو گفت : در قانون اساسی توجه ویژه ای به مسئله رفاه و تامین اجتماعی شده و باید وزیر قوی و دانا در این وزارتخانه فعالیت کند و سوابق فاطمه آجرلو نشان می دهد که وی از توانایی این مهم بر می آید.
وی افزود: خانم آجرلو نماینده مجلس در دوره های هفتم و هشتم هستند که این تجربه نمایندگی از ایشان فردی مجرب و کارشناس ساخته است.
نماینده پاکدشت تصریح کرد: هماهنگی با سایر دستگاهها، ایجاد وحدت رویه بین دستگاههای تابعه، توجه به اقشار آسیب پذیر و خود اشتغالی از جمله موارد پیشنهادی مطلوبی است که نشان از دقت و توجه خانم آجرلو به این حوزه دارد.
بشیری گفت: آجرلو یقینا با تمامی پشتکاری که دارد می تواند از عهده وظایف وزارت رفاه برآید.
محمد حسین فرهنگی نماینده تبریز نیز با استفاده از باقی مانده وقت بشیری در موافقت با آجر لو برای تصدی وزارت رفاه گفت: ویژگی های شخصیتی آجرلو حتما در حد وزارت رفاه و تامین اجتماعی است .
وی درباره سوابق ایثارگری آجرلو و خانواده وی گفت: حضور ایشان در بسیج در دوران جنگ نبوده است بلکه مربوط به دوران بعد ازجنگ است.
وی خاطرنشان کرد: ایشان همکار یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس در بسیج بوده و در بین وزیران معرفی شده کسانی هستند که سابقه معاونت چند ماهه در یک وزارتخانه دارند آیا دو دوره نمایندگی معادل آن محسوب نمی شود.
فرهنگی با بیان اینکه آجرلو در زمان نمایندگی چندین بار در خصوص مسائل تامین اجتماعی سئوالاتی را از وزیران داشته است گفت: با توجه به موفقیت نمایندگی اگر زمینه وزارت هم برایش فراهم شود مطمئنا موفق خواهد بود.
نظر شما