به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت الاسلام گنابادی نژاد صبح جمعه در نشست خبری با اشاره به آغاز به کار نمایشگاه بین الملی قرآن در مشهد افزود: از 15 هزار موقوفه موجود در استان تنها پنج درصد از آن مربوط به حوزه قرانی است بنابراین سازمان اوقاف و امور خیریه استان با هدف قرآن محوری و در راستا گسترش کمی و کیفی مسائل حوزه قرآنی غرفه ای در نمایشگاه بین الملی قرآن مشهد را به خود اختصاص داده است.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه استان خراسان رضوی در خصوص برنامه های این سازمان در نمایشگاه بین الملی قرآن مشهد اظهار داشت: در نمایشگاه قرآن امسال قسمتی را تحت عنوان ایستگاه صحت قرائت نماز برای کودکان و نوجوانان در نظر گرفته ایم همچنین آموزش کلیات و مبانی روانخوانی قرآن و برگزاری مراسم شمیم معرفت با مشارکت شهرداری مشهد از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده در این غرفه خواهد بود.
گنابادی نژاد با اعلام اعزام معلمان قرآن به مراکز تحت پوشش بهزیستی در ماه مبارک رمضان عنوان کرد: در راستای اجرایی شدن این برنامه به 29 مرکز تحت پوشش سازمان بهزیستی معلم قرآن اعزام می شود که از این تعداد به 14 مرکز معلم قرآن زن اعزام خواهیم کرد.
وی ایجاد تحول در مدیریت بقاء متبرکه با رویکرد فرهنگی را از دیگر برنامه های این سازمان عنوان کرد و ادامه داد: تاپایان سال جاری ودر راستای ارتقاءمدیریت بقاءمتبرکه سازمان اوقاف وامور خیریه در نظر دارد حداقل شش بقعه متبرکه را با همکاری نهاد کتابخانه های عمومی استان به سالن مطالعه و کتابخانه مجهز کند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه استان خراسان رضوی اعتبارات موجود برای گسترش وتوسعه زیرساختهای بقاءمتبرکه در استان را ناکافی دانست وگفت: اعتبار پشنهادی ما برای توسعه زیرساختهای ابنیه متبرک استان چهار میلیارد تومان است که تا کنون 300میلیون تومان آن تصویب شده است.
نظر شما