پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۴۰

امسال 941 هزار تن محصولات علوفه ای در گلستان تولید شد

امسال 941 هزار تن محصولات علوفه ای در گلستان تولید شد

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اعلام کرد: بیش از 941 هزار و 730 تن محصولات علوفه ای در استان در سال جاری تولید شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رمضانعلی جعفری صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان افزود: در حال حاضر ظرفیت و پتانسیل تولید نباتات علو فه ای در استان قابل ملاحظه است به گونه ای که اگر مشکلات کشت این نوع محصولات در سطح استان رفع شود، می تواند یکی از مراکز مهم تولید انواع علوفه در سطح کشور باشد.

وی اظهار داشت: سطح زیر کشت نباتات علوفه ای در استان اعم از ذرت، جو، یونجه، شبدر برسیم، سورگوم ذرت علوفه ای و سایر محصولات علوفه ای به حدود 130 هزار هکتار رسیده است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان بیان داشت: در سال گذشته سطح کشت انواع محصولات علوفه ای در استان 71 هزار و 402 هکتار بود که 630 هزار و 227 تن محصولات علوفه ای در استان تولید شد.

جعفری عنوان کرد: این درحالیست که در سال جاری با سطح کشت 124 هزار و 266 هکتار و با تولید بیش از 941 هزار تن، سطح زیرکشت این محصولات بیش از 150 درصد رشد یافت.

وی عنوان کرد: در یکسال گذشته دو هزار و 300 هکتار از اراضی کشاروزی استان تجهیز و نوسازی شد و این مقدار اراضی در قالب هشت طرح از سنتی به مدرن تجهیز و نوسازی شده است.

وی اظهار داشت: همچنین در این مدت 30 پروژه آبیاری تحت فشار در سطح هزار و 200 هکتار و احداث و بهسازی کانالهای آبیاری عمومی 17 پروژه در سطح 21 کیلومتر اجرا شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان خاطرنشان کرد: در مجموع در یکسال گذشته 171 پروژه آب و خاک و تأمین آب با اعتباری بالغ بر 429 میلیارد و 474 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی و استانی در بخشهای مختلف آبی و خاکی به بهره برداری رسید.

کد خبر 945626

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha