پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۸ مهر ۱۳۸۸، ۱۲:۵۸

برگزیدگان جشنواره شعر دفاع مقدس ایلام معرفی شدند

برگزیدگان جشنواره شعر دفاع مقدس ایلام معرفی شدند

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه هنری استان ایلام از معرفی شدن برگزیدگان سومین جشنواره شعر دفاع مقدس در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، محمد کرم اللهی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حجم آثار رسیده به دبیرخانه  سومین جشنواره شعر دفاع مقدس با عنوان " رجعت دل" زیاد بوده است به طوری که 111 اثر از 55 شاعر بیانگر توجه و علاقه شاعران این دیار به دفاع مقدس است.

وی بیان داشت: نکته حائز اهمیت در این میان اقبال و توجه خاص شاعران جوان به این موضوع است طوری که اکثریت قریب به اتفاق شرکت کنندگان از نسل جوان شعر ایلام هستند.

این مسئول افزود: در بخش دفاع مقدس معصومه شیخ مرادی، عباس چناری، یوسف رستمی، محسن زارعی و در بخش عاشواریی، نورمحمد ناصری، زنبق سلیمان نژاد و در بخش کودک و نوجوان کیومرث مرادی، محمدعلی قاسمی برگزیده شدند.

کرم اللهی عنوان کرد: در بخش مقاومت سیروس عبدی، عرفان آتش بار به عنوان نفرات برتر شناخته شدند.

وی یادآور شد: هیئت داوران جشنواره شامل مصطفی محدثی خراسانی، عبدالحسین رحمتی و جلیل صفربیگی بودند.

این جشنواره به مناسبت هفته دفاع مقدس در تاریخ پنج مهرماه امسال در محل سالن اجتماعات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستان ایلام و با همکاری حوزه هنری استان ایلام، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام برگزار شد.

کد خبر 955876

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha