به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، دکتر جعفر یاحقی ظهر جمعه در حاشیه مراسم تقدیر از خادمان فرهنگی استان در جمع خبرنگاران افزود: چهره مذهبی استان متاثر از حضور مبارک حضرت رضا(ع) در این منطقه است و ریشه چهره فرهنگی آن به توس باستان باز میگردد.
مدیر قطب علمی فردوسی شناسی دانشگاه فردوسی با اشاره به اینکه مشهد دارای دو چهره است، اظهار داشت: این دو چهره شهر مشهد هویتی مستقل از هم دارند و نبایستی یکی را بر دیگری برتری داد.
یاحقی با اشاره به اهداف تاسیس فرهنگسرای فردوسی گفت: این فرهنگسرا از دو سال پیش برای مطالعات خاص فردوسی دایر شده که ما در آن مشغول به کار هستیم و آرزوها و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدتی برای این کار داریم که امیدواریم برخی از آنها محقق شود.
وی افزود: یکی از این برنامه ها تشکیل مرکز اسناد و مطالعات مربوط به فردوسی است که حاوی همه اطلاعات مربوط به فردوسی شامل نسخه های خطی،عکس ها و امکانات نرم افزاری، کتاب های چاپ شده، تحقیقات و مقالات در مورد فردوسی و همچنین کتاب های حماسی دیگر باشد تا در اختیار فردوسی پژوهان قرار گیرد.
مدیر قطب علمی فردوسی شناسی دانشگاه فردوسی گفت: برنامه دیگر ما ایجاد موزه خاص فردوسی است که حاوی اسناد و مدارک روزگار فردوسی و شهر باستانی توس باشد که بستر خاستگاه شاهنامه است.
نظر شما