پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۶:۳۰

واشنگتن پست بررسی کرد :

پیشرفت برنامه هسته ای ایران و شکست های پیاپی غرب

پیشرفت برنامه هسته ای ایران و شکست های پیاپی غرب

یک روزنامه آمریکایی در گزارشی با اشاره به ناکارآمدی سیاست کشورهای غربی در قبال برنامه هسته ای ایران از احتمال شکست های بعدی غرب در قبال تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واشنگتن پست، این روزنامه آمریکایی نوشت که نه تحریمها حتی از نوع فلج کننده، نه مذاکرات و نه هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، این کشور را وادار به توقف برنامه هسته ای نخواهد کرد و تهران همچنان به فعالیت صلح آمیز هسته ای خود ادامه می دهد.

به نوشته واشنگتن پست، مقامات ارشد آمریکایی به ندرت از ناتوانی خود در قبال برنامه هسته ای ایران و ناکارآمدی تحریمها صحبت می کنند زیرا آنها نمی خواهند به چین و روسیه که در تلاش برای توقف اقدامات سازمان ملل علیه برنامه هسته ای تهران هستند، کمک کنند. در همین حال "رابرت گیتس" وزیر دفاع آمریکا اعلام کرده است که اقدام نظامی علیه ایران تنها اتلاف زمان است.

بر اساس این گزارش کاخ سفید درباره موافقت روسیه و چین با اعمال تحریمهای بیشتر علیه ایران از جمله تحریم بنزین، فروش سلاح و یا سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز بدبین است.

واشنگتن پست در ادامه نوشت: تاریخچه تحریمها در منطقه خاورمیانه چندان خوب نیست. بیش از یک دهه مجازات از قبیل حملات هوایی رایج هیچ تاثیر مثبتی بر عراق نداشت. بسیاری از مقامات تهران اعلام کردند که به خاطر کشور خود و عزت ایرانیان حاضر به تحمل هر گونه رنج و سختی هستند. 

این روزنامه آمریکایی در ادامه با اشاره به نشست مقامات ایرانی و اعضای گروه 1+5 در ژنو از دادن اجازه تهران به بازرسان آژانس برای بررسی تاسیسات هسته ای جدید خود در قم خبر داد و نوشت که این امتیازات چشم انداز تحریمها را پیچیده می سازد.

در همین حال  "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا از گفتگوهای روز پنجشنبه به عنوان شروعی سازنده در راستای گفتگوهای هسته ای با مقامات ایرانی یاد کرد.

همچنین "خاویر سولانا" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس خبری روز پنجشنبه با اشاره به تعیین 18 اکتبر برای برگزاری دوربعدی گفتگوها ابراز امیدواری کرد که توافقات طرفین در نشست ژنو عملی شود. 

کد خبر 957533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha