پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۰۸

90 درصد خدمات شهری تبریز مکانیزه است

90 درصد خدمات شهری تبریز مکانیزه است

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل خدمات شهری شهرداری تبریز اعلام کرد: 90 درصد خدمات شهری این کلانشهر مکانیزه است.

یوسف قوام لاله در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: هم اکنون رفت و روب شهر تبریز با مشارکت بخش خصوصی و توسط 14 دستگاه جاروی مکانیزه صورت می گیرد.

وی اعلام کرد: تلاش می شود تا پایان سال جاری و با ایجاد انگیزه برای بخش خصوصی، سیستم خدمات شهری تبریز به صورت کامل مکانیزه شود.

مدیرعامل خدمات شهری شهرداری تبریز گفت: اگر هشت دستگاه جاروی مکانیزه به ناوگان ترابری این مجموعه افزوده شود تمام خدمات شهری تبریز مکانیزه خواهد شد.

وی همچنین اعلام کرد: به زودی با ملحق شدن 30 دستگاه خودروی روپوشیده حمل زباله به مجموعه خدمات شهری شهرداری تبریز شمار این خودروها به 150 دستگاه خواهد رسید.

قوام لاله، با اشاره به دفن بهداشتی روزانه یک هزار و 400 تن زباله خانگی و صنعتی در تبریز به صورت بهداشتی از ایجاد زباله گاه جدید این شهر خبر داد و گفت: این زباله گاه مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا احداث می شود.

مدیرعامل سازمان خدمات شهری شهرداری تبریز گفت: زباله گاه یادشده به عنوان بزرگترین و مکانیزه ترین زباله گاه کشور در زمینی به وسعت 35 هکتار در حاشیه کلانشهر تبریز احداث می شود و فاز نخست آن در سال آینده افتتاح خواهد شد.

وی همچنین اعلام کرد: سازمان خدمات شهری شهرداری تبریز با 35 دستگاه برف روب و 15 دستگاه نمک پاش آماده خدمت رسانی در زمستان است.

کد خبر 957867

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha