پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ مهر ۱۳۸۸، ۱۳:۲۱

مدیریت سیلاب نیازمند تعامل مدیران و پژوهشگران است

مدیریت سیلاب نیازمند تعامل مدیران و پژوهشگران است

گرگان - خبرگزاری مهر: نماینده مردم مینودشت و کلاله در مجلس گفت: مدیریت سیلاب نیازمند تعامل بین مدیران و پژوهشگران بوده زیرا مدیریت این پدیده نیازمند کمک پژوهشگران است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، سید نجیب حسینی ظهر سه شنبه در کارگاه آموزشی مدیریت سیلاب در شهرستان مینودشت، افزود: در این زمینه باید با بهره گیری از دانشمندان و متخصصان، اقدامات پایه ای انجام داد تا در‌آینده شاهد کاهش خطرات ناشی سیل در گلستان باشیم.
 
وی با اشاره به برگزاری نشست تخصصی مدیریت سیلاب در شهرستان مینودشت، برگزاری این نشست را مبارک و ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرایی شدن مباحث طرح شده در این نشست در آینده شاهد مشکلات کمتری در حوزه مدیریت سیلاب باشیم.

حسینی با اشاره به سیلخیز بودن استان گلستان افزود: آموزش شهروندان در زمینه چگونگی مقابله با سیل در مراحل مختلف از جمله اموری است که باید مسئولان به آن توجه ویژه کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزایش بودجه بخشهای مرتبط با سیل را مهم ارزیابی کرد و یادآور شد: افزایش بودجه در بخشهای مختلف مرتبط با حوادث طبیعی نظیر سیلاب موجب افزایش فعالیتهای آموزشی و اطلاع رسانی و نیز اجرای پروژه های مهم در مدیریت سازه ای سیلاب می شود.

کد خبر 964119

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha