پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مهر ۱۳۸۸، ۱۱:۳۳

دریافت جایزه 30 هزار دلاری/

نماینده سینمای عراق در جشنواره فیلم پوسان درخشید

نماینده سینمای عراق در جشنواره فیلم پوسان درخشید

فیلم‌های سینمایی "جایی برای بازی" از عراق و "من به دردسر افتادم" از کره جنوبی جوایز اصلی چهاردهمین جشنواره فیلم پوسان را از آن خود کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، خبرگزاری فرانسه از بوسان کره جنوبی اعلام کرد "جایی برای بازی" دومین ساخته شوکت امین کورکی فیلمساز کرد عراقی است که در اختتامیه جشنواره معتبر پوسان جایزه 30 هزار دلاری بخش جریان‌های نو را از آن خود کرد. این جایزه به دو فیلم برتر جشنواره تعلق می‌گیرد که اولین یا دومین ساخته کارگردان باشند.

ژان ژاک بینیه فیلمساز فرانسوی و رئیس هیئت داوران چهاردهمین جشنواره فیلم پوسان "جایی برای بازی" را فیلمی توصیف کرد که تلاش بزرگ مردم کردستان عراق را برای زندگی کردن به تصویر کشیده است. او کارگردان عراقی را هم فیلمسازی نوظهور معرفی کرد که اعضای هیئت داوران بدون آشنایی با او استعدادش را ستوده و شایسته تقدیر دانسته‌اند.

داستان "جایی برای بازی" پس از تهاجم سال 2003 آمریکا به عراق در شهر کرکوک اتفاق می‌افتد و بر یک مسابقه فوتبال متمرکز است. امین کورکی پس از دریافت جایزه خود گفت: بسیار خوشحال و مفتخرم. امیدوارم این جایزه انگیزه‌ای برای دیگر فیلمسازان عراقی باشد و کمک کند صنعت سینمای کشورم دوباره روی پای خود بایستد.

دومین تجربه کارگردانی امین کورکی که بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده، جایزه فیلم برگزیده فدراسیون منتقدان بین‌المللی فیپرشی را هم از آن خود کرد. کمدی "من به دردسر افتادم" سو سانگ مین هم که دیگر جایزه 30 هزار دلاری بخش جریان‌های نو را برد، داستان یک شاعر کره‌ای است که در به در دنبال عشق می‌گردد.

در این بخش از "نکبت" ساخته جوزپه بده سمپدرو از فیلیپین تقدیر شد. نخستین جایزه فلش فوروارد جشنواره فیلم پوسان هم به درام خانوادگی "آخرین کابوی مقاوم" به کارگردانی زایدا برگروت فیلمساز تازه‌کار فنلاندی تعلق گرفت. قرار است این جایزه 20 هزار دلاری از این پس به فیلم برگزیده بین‌المللی اهدا شود.

امسال در چهاردهمین جشنواره فیلم پوسان بیش از 173 هزار و 500 نفر به تماشای فیلم‌ها نشستند، 6400 نفر میهمان جشنواره بودند، 2200 نفر شامل 370 خبرنگار خارجی خبرها و رویدادها را پوشش دادند، در مجموع 355 فیلم به نمایش درآمد و سینماهای جشنواره پوسان بیش از 800 بار میزبان علاقمندان بودند.

کد خبر 965001

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha